Pepsi lanseaza un milion de doze cu design propus de consumatori afaceri romania

etichete afaceri:
universe  cunescu  cinematograf  emag  socratecloud  apropia  cheie  erste  cert  clar  cariera  brandsamp;bears  clubul  consumatorul  canada  camioanele  dominante  catalin  lumii  cm  house  buzias  termoizolatii  relevanti  salice  muzica  asteptarea  vechime  accace  martell 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Pepsi lanseaza un milion de doze cu design propus de consumatori

sursa: www.smartfinancial.ro
În această toamnă, Pepsi a lansat pe piata din Romania un milion de doze cu 3 designuri noi, realizate de 3 consumatori romani in cadrul unei competitii desfăsurate pe www.acceptaprovocarea.ro. Concursul, parte din campania globală Pepsi Challenge, a invitat fanii brandului să deseneze un nou ambalaj pentru doza de Pepsi, intr-o aplicatie specială găzduită pe site-ul campaniei. Cele mai creative trei propuneri au fost produse in editie limitată si distribuite pe rafturile magazinelor la nivel national. Castigătorii si autorii celor mai creative ambalaje sunt Octavia Furtună, Bogdan Ionut taru si Andreea Roxana Demeter.

„Pepsi este brandul care se reinventează mereu, iar prin campania globală Pepsi Challenge am propus si consumatorilor nostri să incerce experiente noi, să iasă din tipare. Una din provocările pentru ei a fost aceea de a crea un design cat mai original pentru dozele de Pepsi. Creativitatea si receptivitatea lor ne-a impresionat, iar cei trei castigători se pot mandri cu rezultatul implicării lor multiplicat in cele un milion de doze Pepsi, produse in editie limitată si distribuite in intreaga tară”, a spus Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo Romania.

Criteriile de jurizare au presupus ca designul să fie cat mai creativ, original, iar ideea promovată prin el să se identifice cu personalitatea Pepsi.

Campania Pepsi Challenge s-a desfăsurat in Romania pe parcursul a trei luni (aprilie, mai, iunie), timp in care fanii brandului au fost provocati să facă parte din cea mai mare campanie Pepsi de pană acum, la nivel global. Sub hashtagul #pepsichallenge, consumatorii din intreaga lume au fost incurajati să sfideze conventiile si să trăiască viata intr-un mod diferit participand la o serie de provocări lunare si săptămanale, anuntate pe site-urile dedicate ale campaniei si pe retelele de socializare ale brandului atat la nivel local, cat si la nivel international.

Produsele PepsiCo sunt cumparate de consumatori din peste 200 de tări si teritorii din intreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste 66 miliarde dolari venit net in 2014 adus de un portofoliu de alimente si băuturi ce se completeză reciproc si care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker si Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă largă de produse alimentare si băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari in vanzări anuale de retail.