Pepsi Challenge - campanie globala Pepsi adresata noii generatii afaceri romania

etichete afaceri:
privilegiu  oricui  mills  visan  841  holmes  dobanzii  audi  modific  scanate  siguri  memoriei  surround  evada  plinuri  adventure  otel  depozitar  730000  193  carmen  heidi  scatorie  domnului  adamescu  fm  resort  sankt  necesitatilor  catering 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Pepsi Challenge - campanie globala Pepsi adresata noii generatii

sursa: www.smartfinancial.ro
Pe parcursul anului 2015, hashtagul #PepsiChallenge va deveni simbolul celei mai noi campanii Pepsi, o miscare globală ambitioasă care provoacă toti consumatorii să experimenteze viata intr-un mod diferit. Aceasta este cea mai mare si complexă campanie realizată vreodată de Pepsi, implicand vedete internationale, cele mai noi tehnologii, designeri, sportivi, interpreti si alti parteneri prestigiosi, pentru a incuraja consumatorii din intreaga lumea să sfideze conventiile si să transforme fiecare moment intr-o experientă „Live for Now”.

#PepsiChallenge va incuraja comunitătile online de pretutindeni să accepte provocările Pepsi, lansate pe site-ul www.PepsiChallenge.com si pe retelele de socializare ale Pepsi din intreaga lume. Acestea vor fi asociate cu patru domenii principale: tehnologie, muzică, design si sport.

În domeniul noilor tehnologii, Pepsi a incheiat un parteneriat fără precedent cu UrtheCast, companie care trimite in spatiu prima camera video Ultra High-Definition. Cu ajutorul acesteia, Pepsi va sfida conventiile productiei video live cu primul film de aventură filmat vreodată din spatiu, oferind capturi „out-of-this-world” de pe camera video HD a UrtheCast si de pe camera video cu rezolutie medie care se află la bordul International Space Station.

În domeniul muzicii, Pepsi va oferi o experientă de neuitat la Rock In Rio Brazil, cel mai mare festival de muzică din lume care, timp de 30 de ani, a prezentat o colectie de neegalat de artisti intr-un singur loc.O oportunitate extraordinară pentru fani de a redesena imaginea dozei de Pepsi cu ajutorul imaginatiei si instrumentelor pe care le au la dispozitie va fi lansată in cadrul categoriei design.

O colectie de evenimente sportive neconventionale la nivel mondial si experiente ancorate de unii dintre cei mai iubiti sportivi din lume va fi oferită ca provocare de către Pepsi in domeniul sport.


Ambasadorii Pepsi Challenge


Provocarile vor fi sustinute de ambasadorii Pepsi, alesi pentru capacitatea lor de a depăsi granitele si conventiile: Usher (artistul care a castigat de opt ori premiul Grammy, cu mai mult de 65 de milioane de albume vandute in toată lumea), Serena Williams (castigătoarea a 19 turnee de Grand Slam), James Rodriguez (jucătorul de fotbal de la Columbia si Real Madrid, un superstar in devenire), Usain Bolt („Cel mai rapid om din lume”, de sase ori medaliat cu aur olimpic), Nicola Formichetti (designerul de modă cu renume mondial, director de creatie si editor de modă cunoscut pentru colaborările cu Diesel, Uniqlo si Lady Gaga) si Jerome Jarre (fenomenul Social Media international, cu cel mai urmărit cont de Snapchat din lume).


În Romania, campania va fi adaptată la nivel local, cu provocări pentru romani, pentru a aduce experiente cat mai captivante consumatorilor de aici.

Toate provocările din noua campanie Pepsi Challenge sunt definite printr-o trăsătură comună: acestea oferă oamenilor de pretutindeni sansa de a avea un impact pozitiv asupra lumii. Prin parteneriat cu organizatia Liter of Light, Pepsi va aduce solutii de iluminat solar rentabile pentru comunitătile defavorizate, recicland in acelasi timp sticlele de plastic. Pană in prezent, Liter of Light a oferit solutii de iluminat ecologic durabile, in mod gratuit, pentru mai mult de 18 de tări, inclusiv Brazilia, India, Kenya, Columbia, Indonezia, Mexic, Egipt, Pakistan si Filipine. Prin extinderea parteneriatului existent cu PepsiCo, de fiecare dată cand consumatorii din intreaga lume folosesc hashtag-ul #PepsiChallenge pe profilurile publice de Instagram, Facebook, Twitter sau YouTube, Pepsi va dona un dolar organizatiei Liter of Light, pentru a ajuta la crearea de solutii de iluminat pentru comunitătile care au nevoie de ele.

Campania globală integrată Pepsi Challenge va include, de asemenea, spoturi TV difuzate la nivel mondial, continut digital, programe de implicare a consumatorilor, puncte de vanzare, ambalaje speciale, promovare OOH si pe canale de social media. Fanii pot participa la #PepsiChallenge urmărind Pepsi pe Facebook, Twitter si Instagram, cat si vizitand site-ul www.PepsiChallenge.com.