Penny Market deschide un magazin in Bistrita si ajunge la 152 de unitati in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
upgradeaza  blaxy  valencia  elvetiei  unul  sunsilk  exclusive  dormitor  skepsis  artistic  family  restructurat  herbalife  salvezro  1100  zambet  nascuta  gamulescu  toma  irlandez  livrari  bibicu  notificari  calendaristice  ringul  colibri  inregistrand  molusca  mercantile  spotlight 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Penny Market deschide un magazin in Bistrita si ajunge la 152 de unitati in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Din 8 octombrie 2014, locuitorii orasului Bistrita sunt asteptati la cumpărături in noul magazin Penny Market, situat pe Calea Moldovei nr. 15. Cu ocazia deschiderii, bistritenii vor fi intampinati cu oferte speciale si preturi accesibile pentru mai multe produse.

În magazinul Penny Market, cumpărătorii se vor bucura de o gamă variată de produse alimentare si nealimentare, atat autohtone, cat si internationale, cu un excelent raport calitate-pret. În plus, ei vor găsi aici si un raion de brutărie, de la care nu lipsesc painea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, si produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor. Pentru ca toti clientii să se bucure de cumpărături rapide si confortabile, magazinul din Bistrita, asemenea tuturor din reteaua Penny Market, este aranjat după conceptul Penny Ambiente, care inseamnă o bună organizare a mărfurilor la raft si o atmosferă prietenoasă.

Noii clienti Penny Market vor fi intampinati cu oferte speciale, detaliate in pliantul pentru deschidere: o selectie a celor mai bine vandute articole non-alimentare, o gamă variată de produse proaspete, deja renumitele Happy Days - cu reduceri de 20% la categorii de produse de interes si preturi de sărbătoare la o varietate de alimente de bază, legume-fructe si detergenti.

Magazinul Penny Market din Bistrita va fi deschis de luni pană sambătă, intre orele 07:30-21:00 si duminică, intre 08:00 si 19:00 si va pune la dispozitia clientilor 100 de locuri de parcare.

Noul magazin Penny Market este cel cu numărul 152 din tară si a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

Prezentă in Romania incă din anul 2005, reteaua de magazine Penny Market se bazează pe o bună adaptare la preferintele si nevoile consumatorilor romani. Astfel, alături de beneficiul preturilor mici, Penny Market oferă clientilor săi:

- un sortiment echilibrat de produse autohtone (achizitionate de la producătorii locali) si internationale;

- produse proaspete si de calitate;

- cumpărături rapide, gratie conceptului Penny Ambiente;

- vouchere compensatorii in valoare de 5 lei;

- posibilitatea returnării produselor;

- articole noi, unele in premieră, in fiecare zi de miercuri.

Noii clienti Penny Market au posibilitatea de a solicita un card de fidelitate, prin care beneficiază zilnic de reduceri substantiale la numeroase produse (oferta poate fi verificată si pe site-ul www.penny.ro), pot castiga 50% reducere la cosul de cumpărături in fiecare zi de luni sau se inscriu automat in concursurile magazinului, dacă folosesc cardul Penny la cumpărături.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania. Alături de cele 152 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piata romanească 8 magazine XXL Mega Discount.