Parteneriat HTC si Under Armour pentru fitness conectat afaceri romania

etichete afaceri:
association  simplificata  vacaresti  dep  antrenarea  pondere  aud  subiecte  marketingului  contactul  colindatorii  baril  bmg  bershka  senzor  racorda  zinc  generali  poluante  spm  telvent  numita  alia  posed  fisierelor  azimut  interpretata  analiz  daunator  motivatiile 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Parteneriat HTC si Under Armour pentru fitness conectat

sursa: www.smartfinancial.ro
HTC si Under Armour Inc. au anuntat in cadrul International Consumer Electronics Show (CES) un parteneriat strategic prin care cei doi pionieri ai inovatiei mobile si ai performantei atletice vor colabora pentru a sustine sportivii din toată lumea. HTC dezvoltă o serie de produse care să se sincronizeze cu UA Record, cea mai nouă gamă a Under Armour Connected Fitness, reteaua globală de sănătate si fitness. Under Armour a lansat la CES aplicatiile si website-ul UA Record.

Peter Chou, CEO HTC: “Inovatia mobilă a schimbat complet vietile utilizatorilor in ultimii ani, permitandu-ne să fim mai conectati ca niciodată. Acum, ne dorim să-i ajutăm pe oameni să fie mai conectati cu ei insisi, sprijinindu-i să-si atingă obiectivele si să se cunoască mai bine, pentru a deveni mai buni. Prin colaborarea cu Under Armour, unul din liderii actuali cei mai captivanti si ambitiosi in sustinerea sportivilor, facem primul pas in această directie si vom furniza consumatorilor o gamă de produse si servicii de sănătate si fitness conectate, pe care niciun alt brand nu le poate egala.”

Robin Thurston, prim-vicepresedinte Connected Fitness Under Armour: “HTC este recunoscută pentru angajamentul său indrăznet pentru inovatie, completat de atentia pentru detalii si designul premium, care o transformă in partenerul ideal pentru Under Armour si UA Record. În colaborarea noastră, aceste valori comune ne permit să sustinem sportivii din toată lumea să isi ducă performantele la următorul nivel intr-un mod mai conectat si mai intuitiv decat pană acum.”

Inovatia - un efort de echipă

Echipa de designeri Under Armour, oamenii de stiintă din sport si atletii colaborează strans cu divizia HTC Connected Products, precum si cu echipele sale de design si inginerie, pentru a se asigura că eforturile lor vor răspunde celor mai inalte asteptări ale sportivilor din toată lumea.

Peter Chou, CEO HTC: “Este o directie nouă, incredibil de captivantă pentru noi. Ne dorim ca produsele noastre să răspundă nevoilor fiecărui individ - fie că se antrenează pentru un record personal in următorul semi-maraton, fie că e vorba de un atlet profesionist care se perfectionează cu o intreagă echipă de antrenori in spate. Pană acum, nicio companie nu a reusit să furnizeze sprijin la acest nivel si credem că avem o oportunitate extraordinară de a revolutiona si urgenta dezvoltarea acestei industrii.”

UA Record este cea mai nouă aditie in portofoliul retelei de sănătate si fitness Under Armour Connected Fitness, care include gama de aplicatii MapMyFitness din care fac parte MapMyRun si MapMyRide, cu peste 31 de milioane de membri. UA Record se bucură de cea mai dinamică si conectată comunitate de sănătate si fitness din lume si oferă o metodă amplă de sincronizare a datelor personale de sănătate cu fitness-ul, participare la provocările comunitătii si partajare cu usurintă a continutului pentru sincronizarea permanentă cu obiectivele de fitness ale fiecărui sportiv.

HTC Corporation urmăreste să aducă strălucire vietii. În calitate de lider global in inovatia dispozitivelor si tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat dispozitive premiate si a lansat premiere in industrie incă de la inceputurile sale din 1997, incluzand gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC One si Desire. Ne dorim să fim impecabili in tot ceea ce facem, aducand inspiratie consumatorilor din intreaga lume printr-un design impresionant si experiente mobile inovatoare. HTC este listată la Bursa de Valori din Taiwan (TWSE: 2498).

Under Armour (NYSE: UA) este pionier in segmentele de incăltăminte, imbrăcăminte si echipament pentru sport de performantă, revolutionand modul in care se imbracă atletii din intreaga lume. Proiectate pentru a sprijini atletii să-si imbunătătească performantele, produsele inovatoare ale brandului sunt cumpărate la nivel global de sportivi de orice nivel. MapMyFitness, filiala detinută integral de Under Armour, detine una dintre cele mai mari comunităti Connected Fitness din lume. Sediul central Under Armour se află in Baltimore, Maryland.