Parchetul triplustratificat, tot mai preferat de romani - analiza Hornbach afaceri romania

etichete afaceri:
colaborarea  interpretarea  387  mandri  superstitie  teoretic  d6k  bl  next  exportatorilor  unit  sute  problematice  workcentre  lozul  minune  emil  preferentiale  ruseasca  provoc  echilibrat  descarcare  corr  albalact  oportunistilor  fi  masuram  dragomirescu  crescute  rochie 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Parchetul triplustratificat, tot mai preferat de romani - analiza Hornbach

sursa: www.smartfinancial.ro
Preferintele romanilor in materie de amenajări interioare se schimbă, adaptandu-se tendintelor de peste hotare. Astfel, atunci cand vine vorba de amenajarea pardoselii, tot mai multi aleg parchetul stratificat, in culori deschise si cu plăci de dimensiuni mari, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit.

“Parchetul stratificat este tot mai des ales de romani, in special cel din stejar, datorită proprietătilor sale si a multiplelor avantaje fată de cel din lemn masiv sau cel laminat”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Conform declaratiilor acestuia, parchetul stratificat nu ”lucrează in timp”, comparativ cu cel din lemn masiv, a cărui stabilitate dimensională depinde de umiditatea lemnului. De asemenea, este mai rezistent la umiditate decat cel din urmă, foarte rezistent la zgarieturi si cu un aspect elegant.

”În ceea ce priveste achizitiile de parchet stratificat, cel mai căutat tip este cel triplustratificat, cu un strat nobil din lemn natural de 3,5 mm. Acesta are avantajul de a fi folosit pentru incălzirea prin pardoseală, spre deosebire de cel din lemn masiv”, a completat Mugurel - Horia Rusu.

Desi parchetul este usor de montat, romanii preferă să isi amenajeze pardoseala cu o echipă profesionistă si să primească o garantie pentru lucrare, intrucat un montaj neconform generează costuri mult mai mari in timp.

”Recomandarea noastră este ca, in momentul in care se decid să achizitioneze parchetul, clientii să ia in considerare aspecte precum garantia, sistemul de imbinare, stratul suport, dacă se pretează la incălzirea prin pardoseală sau ce solutii de curătare si ingrijire sunt potrivite”, a adăugat Directorul General al Hornbach.

În ceea ce priveste montajul, reprezentantul Hornbach a mai afirmat că este important ca pasii să fie urmati atent. Astfel, pregătirea stratului suport este foarte importantă, fiind necesar ca acesta să nu prezinte denivelări mai mari de 3 mm, să fie curat si uscat. De asemenea, trebuie lăsat un spatiu de dilatatie, iar de regulă se folosesc pene distantiere in momentul instalării plăcilor, al căror sistem de imbinare trebuie inlăturat pentru cele dinspre perete. După montajul plăcilor, penele distantiere sunt eliminate si se montează plintele si pragurile.

”Oricine doreste să isi amenajeze pardoseala cu parchet are la dispozitie, in fiecare dintre magazinele Hornbach, o gamă diversă de modele dintr-un stoc de 2.500 mp. În plus, clientii Hornbach care doresc să realizeze o lucrare de amenajare de cea mai bună calitate pot opta si pentru serviciul de montaj profesionist pe care il oferim”, a mai adăugat Mugurel - Horia Rusu.

Serviciul de montaj presupune că, după achizitionarea produselor de care au nevoie, clientii pot programa un mester pentru a fi efectuate măsurătorile la domiciliu, urmand ca apoi proiectul să fie pus in practică de o echipă profesionistă. Lucrarea este indeplinită conform cerintelor clientului, la final fiind realizată si o curătenie in spatiul de montaj. Pentru aceste servicii garantia este de 2 ani, calitatea fiind cea mai inaltă.

Pentru a promova cele mai folosite modele de parchet si pentru a-i ajuta pe clienti să ia cele mai bune decizii, Hornbach a amenajat o zonă special dedicată acestui tip de proiect in toate magazinele sale.

Orhideele, cele mai vandute flori la ghiveci din Romania

Pe langă prezentarea din zona dedicată parchetului, in luna octombrie Hornbach continuă traditia expozitiei si in zona de grădină unde vor fi expuse orhidee, cele mai vandute flori la ghiveci din Romania.

”Indiferent că le cumpără ca si cadou pentru persoanele dragi sau pentru infrumusetarea propriei case, romanii preferă orhideele. De aceea, in fiecare an, avem o traditie de a organiza o expozitie dedicată acestor flori, in cadrul căreia vizitatorii pot admira si cumpăra o varietate de specii si pot primi sfaturi de ingrijire”, a declarat Directorul General al Hornbach.

Potrivit acestuia, specia care inregistrează cele mai mari vanzări este Phalaenopsis, disponibilă in mai multe tipuri. De asemenea, in magazinele Hornbach pot fi achizitionate alte sase specii de orhidee, retailerul oferind peste 2.000 de bucăti pe această grupă de produse, toate provenite din import si avand garantia cresterii plantelor. Astfel, in cazul reclamatiilor indreptătite primite pe o perioadă de 12 luni, banii sunt returnati sau produsele sunt inlocuite.

În ceea ce priveste ingriijirea orhideelor, acestea trebuie plantate in ghivece transparente si au nevoie de lumină si umiditate, de aceea cel mai bun loc unde pot fi pozitionate este un pervaz unde există variatii de temperatură care induc inflorirea. Udarea florilor se realizează la un interval de 7 zile, atunci cand rădăcinile devin albe, intrucat apa in exces provoacă putrezirea rădăcinilor.

Cele două expozitii vor avea loc pe parcursul lunii octombrie, in toate cele cinci magazine Hornbach.

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt incă din 1987, compania activează in 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), operand 145 de magazine.

În Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul in Brasov si unul in Timisoara.