Orange - smartphone cu tehnologie Intel, prezentat la Mobile World Congress Barcelona afaceri romania

etichete afaceri:
restranse  cedar  team  turnura  solicinatul  promotia  zam  derulat  grayling  continent   studiului  provilla  sampling  ini  supercomputer  reinnoiesc  adancimi  complexitatea  hoc  autocomplet  pactului  orion  dobanzile  espressoare  gura  upc  bourgas  discuri  sicomed  icebreg 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Orange - smartphone cu tehnologie Intel, prezentat la Mobile World Congress Barcelona

sursa: www.smartfinancial.ro
Orange a anunţat, in cadrul Mobile World Congress Barcelona, lansarea unui nou smartphone de inaltă performanţă, prevăzut cu tehnologie Intel ce oferă cele mai noi caracteristici şi experienţe de divertisment. Lansarea oficială va avea loc in vară in Europa şi, pentru inceput, telefonul va fi disponibil clienţilor din Marea Britanie şi Franţa.

Lansarea acestui nou smartphone marchează un progres semnificativ la nivelul strategiei Orange privind livrarea de telefoane sub marcă proprie. Aflată in cel de-al zecelea an, această strategie a contribuit la promovarea de noi parteneriate, la stimularea creşterii bazei de clienţi Orange şi a traficului mobil multimedia prin introducerea unor telefoane şi smartphones mai accesibile, destinate tuturor clienţilor. Acestea se remarcă prin personalizarea lor cu aplicaţii şi servicii Orange, simple şi inovatoare.

Cererea din partea clienţilor a determinat dublarea portofoliului Orange de telefoane proprii in 2011, ducand la nivel de Grup la o creştere a volumului de la 7% la 15% din portofoliul total de dispozitive. Orange intenţionează să işi extindă portofoliul de telefoane proprii la 20% in 2012 pentru a veni in intampinarea nevoilor clienţilor, astfel caracteristicile, serviciile şi tehnologiile inovatoare vor fi accesibile tuturor.

Astăzi, Orange işi extinde portofoliul de terminale proprii cu ajutorul unui nou partener mobil, Intel, lider de talie mondială in tehnologia procesoarelor cu siliciu şi in inovaţia tehnicii de calcul. În momentul lansării, smartphone-ul Orange va funcţiona cu platforma Gingerbread de la Android, care urmează să fie inlocuită curand de Ice Cream Sandwich, tot de la Android. Noul smartphone Orange se bazează pe modelul de referinţă Intel pentru acest tip de aparate, este prevăzut cu procesorul Intel® Atom™ Z2460 şi suportă o tehnologie HSPA+ cu platforma Intel XMM 6260. Împreună, aceste soluţii Intel oferă performanţă de varf şi eficienţă energetică, facilitand in acelaşi timp navigarea rapidă şi cea mai bună experienţă pentru utilizatori. De asemenea, funcţia video de inaltă definiţie (HD) va permite o ofertă de divertismen t bogată impreună cu funcţia de voce HD pe mobil pentru o calitate audio remarcabilă. Telefonul este dotat şi cu o cameră care poate face 10 fotografii in mai puţin de o secundă, la o calitate de 8 MP.

„Expansiunea smartphone-urilor a adus o multitudine de noi experienţe. Suntem convinşi că toţi clienţii noştri ar trebui să beneficieze de revoluţia smartphones şi ne angajăm să livrăm in continuare conţinut şi servicii inovatoare prin intermediul unei largi game de terminale care să permită clienţilor să rămană conectaţi şi să profite mai mult de propriul telefon. Timp de zece ani, Orange a fost pionier in abordarea de succes a propriei mărci menită să ofere clienţilor telefoane accesibile de inaltă calitate, la toate categoriile de preţ, prevăzute cu numeroase servicii şi caracteristici unice şi adaptate specificului local. Suntem incantaţi de parteneriatul cu Intel care ne permite să adăugăm un terminal excepţional in portofoliul nostru.” a declarat Yves Maitre, Senior Vice President of Mobile Multimedia and Devices, Orange.