Oportunitate pentru start-up-urile din Europa: programul MasterCard Start Path Europe este deschis pentru depunerea candidaturilor afaceri romania

etichete afaceri:
dezamagirilor  acestora  nemaiintalnite  transpiratia  dezvoltat  efectueaz  lucia  paulius  realitatea  astral  bce  restaurantul  neperformante  desfasurare  domnului  implementata  gazprom  permis  topolog  defilat  upload  integr  colectata  inlowe  termene  prietenul  m2m  hq  suplimentarea  intermediarilor 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Oportunitate pentru start-up-urile din Europa: programul MasterCard Start Path Europe este deschis pentru depunerea candidaturilor

sursa: www.smartfinancial.ro
MasterCard invită start-up-urile inovatoare din toată Europa să se inscrie la următoarea editie a programului Start Path Europe. Acesta isi propune să ofere companiilor aflate la inceput de drum sustinerea si expertiza necesare pentru a face fată provocărilor mediului de afaceri si pentru a-si dezvolta operatiunile.

Programul Start Path Europe se desfăsoară pe parcursul a 12 luni, oferind start-up-urilor asistentă personalizată pentru a-si solutiona problemele prioritare specifice. Start-up-urile participante vor fi indrumate de un grup global de experti MasterCard, vor fi prezentate partenerilor MasterCard pentru a analiza oportunitătile comune de dezvoltare si vor invăta cum pot profita de solutiile actuale MasterCard.

”Programul Start Path Europe este unic, pentru că am preferat să adaptăm activitătile la nevoile fiecărui start-up in parte, decat să avem o abordare universală, generică,” a declarat Stephane Wyper, Coordonator Global al programului. ”Obiectivul nostru este ca fiecare start-up să aibă succes si, totodată, să il ajutăm să crească mai repede decat ar fi reusit pe cont propriu.”

Prima promotie a programului Start Path Europe, in 2014, a reunit companii din peste 30 de tări: Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin si Storee.

”Start Path Europe a fost cu adevărat benefic pentru noi”, a spus Simon Pleass, co-fondator si CEO al companiei Xpreso din Dublin. Compania a fost infiintată in 2012, cu scopul de a crea o modalitate prin care clientii si curierii să fie conectati in timp real si de a rezolva problema timpului lung de asteptare al livrării acasă.

“Pentru noi, livrarea unui produs este la fel de importantă ca produsul in sine, asa că misiunea noastră este să ne asigurăm că clientii nostri vor avea o experientă de livrare exceptională”, a declarat Pleass. “Cu sprijinul MasterCard, am reusit să colaborăm cu mai multe organizatii de dimensiuni mari pentru a oferi oportunităti comerciale si ne-am sporit vanzările.”

Pană la opt companii din toată Europa vor fi selectionate să participe la programul de 12 luni, care se va desfăsura atat virtual, cat si la sediul companiei, si va fi lansat in aprilie 2015. Start Path se adresează companiilor care lucrează in domeniul comercial. Detaliile complete de eligibilitate, precum si formularul de inscriere online sunt disponibile la www.f6s.com/mastercardstartpath.
Termenul limită de depunere a inscrierilor este 19 februarie 2015.