Onefootball powered by Cosmote - o noua aplicatie pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia afaceri romania

etichete afaceri:
consfintim  procent  pastram  construind  trepte  pristina  ryanair  memoriei  procentaj  loweworldwidecom   cartare  anume  experiences  nr  luate  performant  rezervarilor  cee  midlands  carucior  eventim  onshore  functionalitate  tirajul  adviser  fcc  prezentand  blackjack  mps  aprovizionare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Onefootball powered by Cosmote - o noua aplicatie pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

sursa: www.smartfinancial.ro
Întotdeauna competitiile de fotbal adună fanii in tribune sau in fata televizorului, fie că este vorba despre un campionat din Romania sau international. Suporterii au nevoie să fie conectati in permanentă cu cele mai noi stiri despre echipa lor favorită, scoruri si meciuri. Astfel, COSMOTE Romania prezintă clientilor versiunea in romană a aplicatiei Onefootball, Onefootball powered by COSMOTE, o aplicatie completă ce ii tine pe fani la curent cu noutătile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia si, de asemenea, despre meciurile locale si internationale, direct pe smartphone-ul lor.

Onefootball powered by COSMOTE permite clientilor COSMOTE Romania să fie conectati cu peste 14 milioane de fani din peste 200 de tări in comunitatea globală de fotbal de top si să distribute noutătile despre echipa sau campionatul favorit. Aplicatia oferă acces la programele meciurilor, rezultatele, statisticile si inregistrările conferintelor de presă pe care utilizatorii să le poată comenta impreună cu ceilalti fani ai fotbalului din intreaga lume.

Mai mult, suporterii romani si clientii COSMOTE Romania vor primi notificări in timp real de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia despre evolutia si performantele care au loc in timpul campionatului. De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot seta notificări personalizate astfel incat să nu piardă nimic din ceea ce este important pentru ei.

Onefootball powered by COSMOTE este disponibilă gratuit in Google Play Store si, in curand, in App Store si Windows Phone Store. Traficul de date utilizat in cadrul aplicatiei va fi taxat conform planului tarifar sau a extraoptiunii prepaid alese de fiecare client. Tot ceea ce utilizatorii trebuie să facă este să activeze serviciul de date mobile si să configureze setările necesare pe telefon.

COSMOTE Romania avea aproximativ 6 milioane de clienti la 31 martie 2014. Lansată in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.

În mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depăsit competitorii in ceea ce priveste acoperirea natională a retelei. În prezent, COSMOTE Romania oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă in sud-estul Europei, care are o bază de 15,5 milioane de clienti.