Off-Road Adventure Romania: caravana Goodyear Sarbatorile gasesc drum spre casa ta afaceri romania

etichete afaceri:
florina  murfatlar  satisfac  captiv  grifon  businessweek  executa  binein  bertolli  sigurantei  nostru  olympic  abonament  reflectie  nintendo  pericolul  consult  romilor  urmarim  tai  crust  lini  propui  traian  serioas  departmentului  dom  rw  simte  nasa 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Off-Road Adventure Romania: caravana Goodyear Sarbatorile gasesc drum spre casa ta

sursa: www.smartfinancial.ro
In perioada 15-16 decembrie 2007, Off-Road Adventure Romania organizeaza actiunea umanitara "Sarbatorile gasesc drum spre casa ta" pentru locuitorii a sapte sate izolate apartinand comunei Chiliile, judetul Buzau. Caravana umanitara, formata din 35 de masini de teren, echipate sa faca fata unei incercari deosebite, a plecat din Bucuresti, in dimineata zilei de 15 decembrie 2007 si va avea ca scop distribuirea de produse de stricta necesitate, dulciuri si jucarii in satele Chiliile, Glodu-Petcari, Poiana-Pletari, Crevelesti, Budesti, Ghiocari si Trestioara.

Asemeni multor altor zone deluroase din Romania, si in Subcarpatii Buzaului mai exista comunitati izolate de civilizatie, oameni care traiesc greu, departe de drumurile de acces si de facilitatile urbane. In acest context, clubul Off-Road Adventure Romania, alaturi de partenerul sau traditional Goodyear Dunlop Tires Romania, organizeaza o noua actiune umanitara, destinata unor asezari izolate. Beneficiarii acestei actiuni vor fi locuitorii a 7 sate apartinand comunei Chiliile, din judetul Buzau.

Traseul catre aceste catune este destul de anevoios pentru oricine. Cu precadere, atunci cand ploua abundent sau cand ninge, drumul de caruta, singura cale de comunicare pentru localnici, devine impracticabil. Cele sapte sate au un numar total de 814 locuitori, preponderent batrani, din care peste 75% traiesc la limita subzistentei. Caravana "Sarbatorile gasesc drum spre casa ta", continua traditia initiata in anul 2000 de clubul Off-Road Adventure Romania de a organiza actiuni umanitare pentru locuitorii unor comunitati izolate din Romania, pentru a le aduce spiritul sarbatorilor cat mai aproape.

Fulgu, judetul Vaslui, Salatrucu, judetul Arges, Hodobana, Casa de Piatra si Intregalde, judetul Alba, Taratu, judetul Vrancea, Sfistofka, Letea, Cardon (C.A. Rosetti) si Topolog, judetul Tulcea, Holbav, judetul Brasov, Zam, Batrina si Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara, Melicesti-Bustenari, judetul Prahova, Ponoare, judetul Mehedinti sunt localitatile beneficiare ale actiunilor initiate in fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor de Pasti si de Craciun.

Aparut initial, din ratiuni militare, ca necesitate pentru strabaterea drumurilor greu accesibile, intre diverse puncte pe glob sau la explorarea de tinuturi necunoscute si ostile, off-road-ul a capatat, de-a lungul timpului, un caracter sportiv sau de agrement. Off-road-ul este de fapt "sportul exploratorilor" si presupune un spirit de echipa desavarsit si multa indemanare.

"Chiar daca actuala evolutie in off-road este dominata de caracterul sportiv, revenind la origini, nu trebuie neglijate expeditiile de cercetare si recunoastere, laturile umanitara sau utilitara".

"Caravana Goodyear "Sarbatorile gasesc drum spre casa ta" redescopera dimensiunea umanitara si utilitara a off-road-ului pentru a duce cat mai departe si in locuri cat mai putin accesibile spiritul sarbatorilor de iarna. Toti cei care se vor alatura caravanei, Goodyear Dunlop Tires Romania, partener traditional al Off-Road Adventure Romania, Pepsi, partener traditional al Campionatului National de Off-Road, FanCourier, BursaTrasport si Realitatea TV vor darui din adancul sufletului in primul rand speranta si bucurie si vor aduce spiritul Craciunului in casele celor ce inca mai traiesc in zone izolate de facilitatile urbane", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.