O noua versiune Kaspersky Mobile Security, solutia de securitate pentru smartphone-uri afaceri romania

etichete afaceri:
jucatorii  patriciu  diferentiere  briefuri  myway  ergonomia  utilitarele  gestionare  adica  163000  gaz  traduse  soferilor  sua  dms  bogus  recep  sociala  zitec  destinatie  kathryn  sme  cord  competivitatii  istr  practicieni  intrevede  subtire  soundbuzz  trezim 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

O noua versiune Kaspersky Mobile Security, solutia de securitate pentru smartphone-uri

sursa: www.smartfinancial.ro
Kaspersky Lab lansează in Romania Kaspersky Mobile Security 9, soluţia completă de securitate pentru telefoanele mobile de tip smartphone. Această ultimă versiune a produsului include o serie de funcţii unice, care asigură utilizatorul că toate datele personale stocate pe mobil nu vor fi niciodată compromise, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Noua opţiune, Privacy Protection, le permite utilizatorilor să ascundă informaţii confidenţiale despre anumite contacte din telefon. Aceştia pot crea un grup al contactelor private direct din lista numerelor de telefon stocate pe cartela SIM sau din memoria mobilului. Cu ajutorul Kaspersky Mobile Security 9, printr-un simplu click utilizatorii pot marca respectivele contacte drept private şi pot ascunde orice „urme” ce ar putea conduce la depistarea lor, de la lista contactelor la lista apelurilor efectuate şi recepţionate sau a SMS-urilor. O persoană străină care va utiliza acel smartphone nu va şti nimic despre informaţiile ascunse.

„Toţi aceia dintre noi care deţinem smartphone-uri, le utilizăm zilnic pentru a trimite şi primi SMS-uri, a accesa Internetul, e-mail-ul sau pentru a comunica pe reţele sociale, stocand aşadar foarte multe informaţii despre viaţa noastră privată”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab Romania şi Bulgaria. „Prin lansarea KMS 9 am avansat in domeniul protecţiei datelor personale pentru utilizatorii dispozitivelor mobile inteligente şi oferim protecţie impotriva scurgerilor de informaţie, securizăm terminalul atunci cand cineva obţine acces temporar la el şi blocăm apelurile sau SMS-urile supărătoare pentru utilizator”, completează Cimpoeşu.

Cea mai nouă versiune KMS oferă şi posibilitatea ascunderii parţiale a informaţiilor referitoare la contactele din telefon. De exemplu, poate fi ascunsă lista convorbirilor cu o anumită persoană, deşi numărul sau de telefon este vizibil in lista de contacte. Dacă este necesar, informaţiile pot fi vizibile din nou, in urma introducerii unei parole. Setările flexibile din KMS 9 permit acceptarea apelurilor sau SMS-urilor venite din partea contactelor ascunse, sau ignorarea pe moment şi acceptarea primirii lor atunci cand utilizatorii doresc acest lucru.

Opţiunea Privacy Protection poate fi setată in trei moduri diferite: manual pentru anumite contacte, prin intermediul interfeţei KMS 9; automat după o perioadă de timp predefinită de inactivitate; sau de la distanţă, prin expedierea unui SMS special către numărul de telefon respectiv.

Kaspersky Mobile Security 9 este un produs multifuncţional, care oferă protecţie completă impotriva tuturor categoriilor de ameninţări informatice. Pe langă opţiunile inovatoare de protejare a informaţiilor confidenţiale, soluţia Kaspersky Lab securizează dispozitivele mobile inteligente in faţa atacurilor malware şi de reţea, include un modul Anti-Theft, o componentă de control parental care poate identifica locaţia copilului intr-un anumit moment, un sistem de criptare pentru documente importante, precum şi un modul Anti-Spam pentru blocarea apelurilor sau a SMS-urilor nedorite.

KMS 9 include imbunătăţiri ale modulului Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului il poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci cand este furat sau pierdut, pentru a-i şterge memoria, a-l localiza prin GPS şi pentru a primi notificări referitoare la noul număr de telefon, in cazul in care SIM-ul a fost schimbat. După ce mobilul a fost blocat, ecranul poate afişa un mesaj predefinit, ce recomandă oricărei persoane care găseşte dispozitivul să-l inapoieze utilizatorului de drept.

Soluţia Kaspersky Mobile Security 9 este compatibilă cu următoarele sisteme de operare pentru smartphone-uri: Symbian 9.1, 9.2, 9.4 şi Windows Mobile 5.0, 6.0 - 6.5. Preţul recomandat pentru achiziţionarea unei licenţe Kaspersky Mobile Security 9 valabile 1 an este de 29,95 USD.