Noile stiluri de amenajare pentru toamna 2015, recomandate de Hornbach afaceri romania

etichete afaceri:
dezvaluie  citind  fondurile  non  urmandu  blaxy  t100  cainii  standurile  unitatile  timisoreana  dublat  seci  mister  intentiilor  energy  identifice  7700  4gb  inmanat  petrut  lucram  estim  9001  garantiile  desemnati  juristilor  integrativă  circul  expusa 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Noile stiluri de amenajare pentru toamna 2015, recomandate de Hornbach

sursa: www.smartfinancial.ro
Fiecare cameră din locuintă are rolul de a ne transmite o anumită stare: camera de zi este cel mai vesel loc din casă, bucătăria este locul deliciilor, baia este propriul SPA, iar dormitorul zona de liniste. Locuinta are rolul de a reflecta, pe deplin, calitatea vietii locatarilor. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, propune noi stiluri de amenajare care definesc tendintele sezonului toamnă - iarnă.

“Acasă este cel mai important lucru pentru oricine. Noile idei de amenajare pe care le-am conturat pentru acest sezon au rolul de a oferi inspiratie pentru transformarea fiecărei camere din locuintă intr-ul loc cald, primitor si plin de bucurie”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Acesta a mai adăugat că, si in acest sezon, specialistii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care au la bază cele mai noi tendinte in privinta culorilor peretilor, a textilelor folosite si a decoratiunilor ce nu trebuie să lipsească din locuintă.

Astfel, Hornbach propune celor care sunt in căutare de idei de reamenajare pentru această toamnă patru stiluri de amenajare diferite - Tropical Style, Pure Balance, State of Design si New Classic.

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră construiesc adevărate universuri de locuit, de la tapet la pardoseli, de la lămpi la tablouri si mici decoratiuni. Toate acestea nu fac decat să creeze din casă un loc personal de relaxare”, a declarat Axel Venn, expert in designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

La fel de misterios precum tropicele, stilul Tropical Style propus de Hornbach se diferentiază prin culori puternice, vii. Acesta este inspirat de animalele exotice din junglă, precum papagali, colibri si fluturi, dar si de florile colorate si proaspete, de palmieri, de fructe si petale multicolore.

Sentimentul puternic de a trăi este subliniat prin sculpturi de portelan cu inspiratie animală si materiale textile in nuante provocatoare. Culorile luminoase, penele, buchetele de flori opulente umplu incăperea decorată in acest stil de viată pură.

Pure Balance - totul cat mai natural

Cel de-al doilea stil propus de Hornbach are rolul de a aduce oamenii mai aproape de origini si pune accent doar pe ceea ce este simplu si natural. Materialele folosite intr-o astfel de amenajare - bambusul, rafia si pluta - invită la liniste si meditare, iar vechiul si noul pot fi imbinate intr-un mod armonios.

Stilul Pure Balance propune folosirea de obiecte cu inspiratie marină, de fotografii alb-negru cu flori sau peisaje si alte accesorii desprinse parcă din inima naturii. În ceea ce priveste textilele, acestea trebuie să aibă la bază fibre precum lana, blana, fetrul. Pe scurt, Pure Balance inseamnă simplu, autentic, rustic, cu o legătură puternică cu natura.

State of Design - o declaratie pentru ambient

În cel de-al treilea stil de amenajare propus de Hornbach, State of Design, structurile geometrice, metalele si sticla colorată definesc spatiul. Folosirea de mobilier din piele călduroasă, obiecte antice din alamă si bronz, puse in scenă cu elegantă si generozitate, au rolul de a completa decorul.

Contrastele puternice sunt si ele recomandate din plin: lăcuit sau nelăcuit, intunecat si opac sau transparent, beton sau lemn. Luciul metalic dat de toate acestea oferă un mediu ambiental obscur, dar in acelasi timp foarte sofisticat. Întregul ambient pare putin supradimensionat, uneori baroc, alteori ultra-modern, dar simplu si confortabil.

New Classic - frumos si simplu
Coloane, dantelă, mătase si perle - toate acestea, integrate in ambient, au rolul de a da impresia că timpul a stat in loc. Însă noul isi poate face loc prin perne pufoase, tapet cu irizatii perlate, lumanări si trandafiri. si, potrivit designerilor Hornbach, asa ia nastere stilul New Classic, elegant, luminos si delicat. Acesta este dominat de nuante de bej, roz pal, coral.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach in acest sezon se regăsesc si in cele mai noi prospecte aflate in magazine incepand cu 1 septembrie. Pentru a putea fi realizate de către toti clientii, Hornbach pune permanent la dispozitia clientilor, in toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft si alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase preturi.

HORNBACH este o companie multinatională, de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2014/2015 (data bilantului: 28 februarie) o cifră de afaceri (netă) de peste 3,5 miliarde de Euro, in crestere cu 6% comparativ cu perioada anetrioară.

Fondată in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si grădinăritului care se poate mandri cu o istorie de 5 generatii. În acest moment, concernul detine 147 magazine mixte de materiale de constructii si grădinărit, in nouă tări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), dintre care 5 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime către sprijinirea proiectele clientilor. HORNBACH garantează acestora preturi mereu mici, fiind lider de piată pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii si teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructie si articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanentă forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand 16.500 de angajati care contribuie la succesul companiei, dintre acestia peste 650 activand in Romania.