MullenLowe Romania - noul nume al agentiei de publicitate Lowe afaceri romania

etichete afaceri:
provenind  leoyouth  computing  stilului  orientare  versiunea  originale  scumpiri  imbunatatire  microcipuri  jmind  r  vaslui  impachetari  alina  competitiile  ceas  bancpost  finisajului  spoturile  newtown  facilitatii  autofocus  bateriilor  1&1  love  garaj  legate  lacului  bomboane 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

MullenLowe Romania - noul nume al agentiei de publicitate Lowe

sursa: www.smartfinancial.ro
Agentia de publicitate Lowe isi schimbă numele in MullenLowe, ca urmare a fuziunii de anul trecut dintre cele două entităti creative recunoscute in advertisingul mondial. Schimbarea numelui agentiei inseamnă si o nouă pozitionare.

“MullenLowe sintetizează ce este mai bun in comunicarea contemporană: know-how global, spirit antreprenorial, structuri eficiente, inovatie si foarte multă ambitie. Pornim in 2016 cu mentalitate de challengeri cu spirit de invingători, aflati in căutarea unor parteneri curajosi, care să ne respecte si să ne provoace pe-atat de mult pe cat ii respectăm si ii provocăm noi! Iar noua identitate de brand a agentiei noastre de creatie este dinamică si curajoasă, asa cum ne si simtim”, declară Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO, Lowe Group.

În Romania, Lowe este de 23 de ani una dintre cele mai mari agentii de publicitate, autoarea unor campanii memorabile, iar la nivel global, Nazis against Nazis este cea mai recentă dintre campaniile care au plasat reteaua Lowe in top 10 Cannes Lions Creative global networks si pe locul patru in Effie Global Index.
Mullen este una dintre cele mai de succes agentii americane, cu un portofoliu impresionant de clienti printre care Google, Patron, American Greetings, Ask.com si National Geographic si numeroase premii obtinute la Cannes, Clio si Effie Awards. Inovatia si puterea creativă a agentiei Mullen se regăsesc in World's Toughest Job, campania multipremiată realizată pentru American Greetings in 2015.

Noua identitate a fost creată pentru a reflecta pozitionarea MullenLowe ca o retea globală creativă, cu o strategie inovatoare, care reflectă trendurile si răspunde cerintelor din piată legate de o abordare dinamică si integrată a fenomenului comunicării.

MullenLowe, o retea creativă globală formată ca urmare a fuziunii dintre Lowe si Mullen. Detinută de grupul american IPG (Interpublic Group), MullenLowe este una dintre cele mai mari retele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agentii in 65 de tări.

De 23 de ani pe piata locală, Lowe este unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare prezente in Romania, oferind servicii in intregul spectru al comunicării de marketing. Grupul este compus in momentul de fată din MullenLowe (creatie), Initiative (media), Golin (relatii publice), LoweProfero (digital), BPN (media) si MedicOne (comunicare in domeniul medical si farmaceutic).