MullenLowe a castigat pitch-ul de creatie organizat de Farmec afaceri romania

etichete afaceri:
lanidor  retinerea  pensii  partida  afl  brichete  executorilor  apasate  163  fatale  detina  optime  conecta  laureat  trendul  contextul  desktop  interfinbrok  kronospan  finantarea  rambursare  acoperind  renault  incurajat  amp;#537;i  intocmire  sectorului  captura  competitiei  downstream 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

MullenLowe a castigat pitch-ul de creatie organizat de Farmec

sursa: www.smartfinancial.ro
MullenLowe este noua agentie de creatie a companiei Farmec, fiind declarată castigătoarea unei licitatii organizate la sfarsitul anului trecut. „Comunicarea produselor cosmetice este o continuă provocare: jucătorii vin constant cu concepte creative variate, iar clientii nostri sunt din ce in ce mai informati, mai sofisticati, mai pretentiosi. stiam că agentia castigătoare va fi cea care ne va dezvolta un concept creativ relevant in acest context de business, iar echipa MullenLowe ne-a arătat că are toate resursele necesare pentru a oferi brandurilor noastre acel twist creativ care le va asigura memorabilitate”, spune Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec.

MullenLowe va dezvolta campaniile de comunicare pentru toate brandurile din portofoliul Farmec, din perspectivă integrată, strategică si creativă.

„Nationalisti sau nu, suntem cu totii romani in echipa MullenLowe si, firesc, ne bate inima pentru brandurile romanesti puternice, cu traditie. Iar Farmec este cu sigurantă unul dintre brandurile cel mai puternic ancorate in sufletul si mintea romanilor. Suntem foarte mandri că Farmec a ales echipa noastră, privim cu responsabilitate acest parteneriat si suntem convinsi că vom scrie impreună file frumoase din istoria super brandului Farmec”, adaugă Alina Bălan, Client Service Director, MullenLowe Romania.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător roman de cosmetice, este un brand emblemă pentru Romania, al cărui portofoliu impresionează o lume intreagă prin produse mereu actuale si moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are acreditări internationale ale proceselor de fabricatie si comercializează produsele din portofoliu in peste 30 tări. Istoria modernă a companiei incepe in anul 1967, cand Farmec devine primul producător de creme si emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din Romania. Produsele se adresau femeilor ajunse in pragul varstei de 40 de ani, cand tenul arată primele semne de imbătranire.

Portofoliul companiei insumează cateva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS si OBSESIE. Produsele companiei FARMEC se regăsesc in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine proprii sau de profil cosmetic din tară sau pot fi comandate online, la preturi accesibile in raport cu calitatea, direct de pe site-ul www.farmec.ro.