Monopoly sarbatoreste 80 de ani si peste 276 de milioane de jocuri vandute afaceri romania

etichete afaceri:
dasdas_53@yahooro  michael  aprovizionat  aegon  providerii  avansurile  transit  exactitate  utilizatori  terminalele  seismice  siteurile  millenium  competitive  debloca  aprofundata  mandatul  stama  chem  roberta  instrui  kinofest  cumparatori  persist  implinit  intorsi  precedenta  verdea  tiparita  luminat 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Monopoly sarbatoreste 80 de ani si peste 276 de milioane de jocuri vandute

sursa: www.smartfinancial.ro
Monopoly, popularul joc de tranzactii imobiliare, a implinit 80 de ani! Cu această ocazie, Mr. Monopoly, simpatica mascotă a jocului, a sărbătorit alături de presă si prieteni, in cadrul unei petreceri organizate intr-un club bucurestean.

Mr. Monopoly si-a lansat business-ul in anul 1935. Ca orice startup, afacerea a inceput cu un proiect pilot care a presupus o investitie minimă, jocul fiind comercializat in primă fază la pretul de $2.
La doar un an de la lansare in Statele Unite ale Americii, Monopoly a ajuns să producă peste 35.000 de copii ale jocului in doar o săptămană. Astăzi, cel mai indrăgit joc de tranzactii imobiliare este tipărit in peste 47 de limbi si comercializat in peste 100.000 de magazine din 114 tări. De asemenea, in cei 80 de ani au apărut peste 300 de versiuni licentiate ale jocului, cu tematici precum sportul sau lumea filmului.

„Monopoly, unul dintre cele mai importante branduri din portofoliul Hasbro, sărbătoreste luna aceasta 80 de ani de la lansarea primei editii. Suntem bucurosi că, după atatia ani, jocul ocupă un loc important in această industrie, atat la nivel mondial, cat si in tara noastră. Asadar, Monopoly este un adevărat motiv de mandrie pentru Hasbro,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pentru a sărbători 80 de ani de activitate, Hasbro Romania a organizat o petrecere elegantă si distractivă, la care au participat reprezentanti mass media si vedete precum Mihai Găinusă si colegii săi de la matinal, Ellie White si Doru Tinca, băietii de la Deep Central sau George Pistereanu. Evenimentul a avut loc intr-un club bucurestean chiar pe 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly.

Mr. Monopoly sărbătoreste cei 80 de ani si alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicatiei „Provocarea Monopoly 80”. Pană pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, dacă răspund unui set de intrebări in urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicatia este disponibilă la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucătorii pot citi si regulamentul concursului.