Mio M300, lansat pe segmentul entry-level de echipamente GPS afaceri romania

etichete afaceri:
prostenal  classic  maximimz  combinatiei  nascut  venita  pun  externalizarea  ceramice  piloni  actiunilor  garaj  clientul  cuprinda  continente   scoasa  debitor  seralvo  premisele  speakeri  catanchin  marius  contactul  laptopului  presele  admirata  nantai  improvizatie  particula  camping 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Mio M300, lansat pe segmentul entry-level de echipamente GPS

sursa: www.smartfinancial.ro
Mio Technology, liderul pieţei locale de dispozitive GPS, a lansat pe piaţa din Romania noul model M300, pentru a acoperi segmentul entry-level de preţ in zona de GPS-uri. Noul dispozitiv cu ecran de 3,5” va veni echipat cu harta Romaniei şi va avea un preţ de 319 RON.

“Am luat decizia lansării noului M300, tocmai datorită specificului pieţei locale de dispozitive personale de navigaţie (PND) şi orientării din ce in ce mai pregnante a utilizatorilor romani către două direcţii complet diferite: una, bazată exclusiv pe preţ, in zona entry-level şi alta bazată pe funcţiile inovative ale dispozitivelor in zona medium-high pe care suntem deja lideri incontestabili”, a declarat Sergiu Ganscă, Marketing & Sales Manager Mio Technology Romania şi Ungaria.

Conform reprezentanţilor Mio, noul dispozitiv va acoperi un segment de piaţă pe care echipamentele de navigaţie Mio nu erau deja reprezentate prin intermediul seriei S6xx sau prin modelele din gama M400, lansată in august 2009.

“M300 va veni să acopere un segment de piaţă pe care nu avem pană la ora actuală un produs dedicat, adică segmentul de preţ entry. Credem că astfel, dipozitivele Mio vor fi preferate de şi mai multe persoane, indiferent de preţul de achiziţie al dispozitivului de navigaţie deţinut, iar oferta de echipamente Mio va acoperi toate nevoile utilizatorilor, fie că vorbim de preţ scăzut, echipamente accesibile cu funcţii inovative sau echipamente premium, pentru cei mai pretenţioşi cumpărători”, a mai adăugat Ganscă.

Noul echipament cu ecran de 3,5” de tip touch-screen, are o greutate de doar 135 grame şi include 1 GB memorie ROM, 128 MB memorie RAM de tip DDR2, un procesor Samsung 2450 de 400 Mhz, un receptor GPS SiRF Star III incorporat cu recepţie GPS pe 20 de canale şi harta Romaniei preinstalată.

Noul Mio M300 este disponibil pe piaţa din Romania din această lună, la un preţ de 319 RON prin intermediul partenerilor Mio.

Mio dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile.
Compania a fost fondată in mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are peste 1.700 de angajaţi in intreaga lume şi işi comercializează produsele in peste 58 de ţări.