Mii de cumparaturi realizate cu cardul Visa la Kaufland vor fi recompensate cu vouchere cadou de pana la 100 lei afaceri romania

etichete afaceri:
mementouri  sulayem  beer  donatie  eduard  adaugarea  raportata  comunista  remus  american  nevoilor  platinum  350  completam  clujenilor  reticenti  evolio  semnat  a380  ambitioase  solicitarile  extinderii  sph  stirile  monopoly  favorabila  authentica  citat  mentine  relationati 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Mii de cumparaturi realizate cu cardul Visa la Kaufland vor fi recompensate cu vouchere cadou de pana la 100 lei

sursa: www.smartfinancial.ro
Kaufland si Visa Europe derulează in perioada 16 noiembrie - 27 decembrie 2015 o campanie promotională in cadrul căreia plătile realizate cu carduri Visa la POS-urile din toate magazinele retailerului pot fi recompensate instant cu unul dintre cele 5.000 de vouchere de cumpărături in valoare de pană la 100 de lei.

Campania “Plăteste cumpărăturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat" se derulează in toate cele 105 magazine Kaufland din Romania.

Toti clientii Kaufland care achită integral sau partial cumpărăturile cu orice card Visa primesc pentru fiecare tranzactie un loz, care reprezintă o sansă de a castiga unul dintre cele 5.000 de vouchere cadou in valoare de 10, 20, 50 sau 100 de lei fiecare. Valoarea totală a premiilor este de 85.000 de lei.

Voucherele de cumpărături se pot ridica pe loc, dar nu mai tarziu de 31 ianuarie 2016, de la birourile de informatii din orice magazin Kaufland după prezentarea lozului si a bonului fiscal de cumpărături. Acestea pot fi utilizate pentru cumpărăturile realizate in reteaua de magazine Kaufland după 24 de ore de la acordare, oricand in următorii trei ani.

Regulamentul campaniei “Plăteste cumpărăturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat" este disponibil gratuit in magazinele Kaufland, precum si pe site-ul www.kaufland.ro. De asemenea, regulamentul campaniei va fi afisat si pe site-ul www.visa.ro.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată detinută si operată de băncile membre si alti furnizori de servicii de plăti din 38 de tări din Europa.

Visa Europe este in centrul ecosistemului de plăti, furnizand servicii si infrastructură care permit milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa să facă plăti electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, inscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti. Totodată, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 18 miliarde de tranzactii anual.

În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6€ cheltuiti este pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depăsesc 2.000 miliarde de euro, in timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.500 miliarde de euro.

Visa Europe este o companie independentă cu licentă exclusivă, irevocabilă si perpetuă pentru utilizarea brandului Visa in Europa. Visa Europe actionează in parteneriat cu Visa Inc. pentru a facilita plătile cu Visa la nivel global, in peste 200 de tări.