Miele prezinta prima masina de spalat rufe care initiaza online comanda de detergent afaceri romania

etichete afaceri:
devansat  indicand  exploratorie  fani  lumanarile  calitative  gc  generatie  coupe  comercializarea  pvc  turnate  defectat  planurilor  ingredientele  corporatiste  netsuite  pactic  respectat  suporterii  autoconsum  chep  reprezentarea  1s  platile  pereira   modest  krugeramp;matz  cotata  usb 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Miele prezinta prima masina de spalat rufe care initiaza online comanda de detergent

sursa: www.smartfinancial.ro
Miele prezintă in premieră la IFA 2015 noi produse si functii exclusive, printre care singurul sistem de dozare automată a detergentului conectat in retea, cafetiera la care pot fi preparate diferite tipuri de ceai, precum si o nouă tehnologie, ce va fi dezvăluită in cadrul expozitiei, dedicată pasionatilor de slow cooking. Compania Miele este prezentă la IFA 2015, ca de fiecare dată, in Hall 2.1 si are un stand de 3.000 mp.

Utilizatorul este avertizat via Internet cand consumabilele se epuizează

Atunci cand detergentii speciali UltraPhase 1 si 2 se epuizează, sistemul TwinDos, specific masinilor de spălat rufe Miele, va trimite un mesaj automat de avertizare pe dispozitivele purtabile ale utilizatorilor.

Din momentul in care masina de spălat rufe a trimis mesajul de avertizare, procesul de comandă a consumabilelor necesare a fost deja initiat. De la citirea mesajului si pană la plasarea comenzii, utilizatorul are de parcurs doar trei pasi. Astfel, in mai putin de un minut, utilizatorii pot comanda detergentii, direct de pe smartphone sau tabletă, de pe Miele Shop si retailerii online parteneri.

Acest lucru este posibil prin intermediul noii functii WMH 721 WPS EditionConn@ct, prin care Miele conectează, in premieră, masina de spălat direct la Internet.

Conexiunea cu routerul de acasă se realizeză printr-o retea WLAN standard, eliminand necesitatea un hardware suplimentar. Utilizatorii au nevoie de aplicatia Miele EditionConn@ct, disponibilă gratuit pentru iOS si Android.

TwinDos a fost introdus de Miele in urmă cu doi ani, odată cu lansarea celei mai noi generatii de masini de spălat Miele W1. Acesta este singurul sistem integrat din lume de dozare automată a detergentilor lichizi in două faze, care garantează curătare perfectă pentru rufele albe si cele cu pete foarte dificile, precum cele de grăsime. Masinile de spălat Miele dotate cu TwinDos sunt de asemenea mai ecologice, cantitatea de detergent necesară unui ciclu de spălare fiind redusă cu pană la 30%.

Masina de spălat rufe Miele EditionConn@ct va fi lansată pană la finalul anului in curs, ca parte a unui proiect pilot. Acesteia ii vor urma si alte serii de produse cu noua tehnologie, precum masinile de spălat vase.

Alte produse Miele lansate in premieră

Cafetiera CM7, dotată cu un program de curătare automată si posibilitatea de a selecta temperatura optimă de incălzire a apei pentru prepararea diferitelor tipuri de ceai;

Cuptoarele din gama CulinArt Gourmet, caracterizate de o serie de functii complexe la cele mai atractive preturi, vor fi dotate cu noile caserole Gourmet, expuse in premieră in cadrul expozitiei;

Noi electrocasnice vor intregi gamele curente de produse de gătit, masini de spălat vase, masini de spălat rufe si uscătoare;

Culoarea dominantă a noilor produse prezentate va fi alb, iar diagonalele si formele geometrice vor adăuga un aer dinamic si modern electrocasnicelor Miele.