MasterCard Elite Biz - program de fidelitate MasterCard cu beneficii pentru companii afaceri romania

etichete afaceri:
open  deŁ  interesa  j75  confer  auditori  transferuri  sondaj  inchiriere  bugetate  anumita  interpretati  avantajoase  referitor  bonificate  lucrurile  neclaritati  j2  suc  promoveaz  aventura  portelan  nedorite  mmm  mobexpert  suporta  stabilind  castilor  comunicatie  hana 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

MasterCard Elite Biz - program de fidelitate MasterCard cu beneficii pentru companii

sursa: www.smartfinancial.ro
La cinci ani dupa introducerea MasterCard Elite, compania lanseaza MasterCard Elite Biz, un nou program cu oferte preferentiale, destinate posesorilor de carduri Business si Corporate.

La fiecare plata cu un astfel de card la comerciantii parteneri, utilizatorii primesc reduceri de pana la 20%, cadouri sau servicii gratuite, in functie de specificul activitatii partenerului. Totodata, MasterCard Elite Biz vine cu primul discount acordat online intr-un program anual dezvoltat de MasterCard.

“Experienta noastra in programe comerciale de fidelitate, bazate pe beneficii la plata cu cardul, ne-a permis sa dezvoltam o colectie de oferte special pentru segmentul de business, care sa vina in sprijinul celor care administreaza companii sau au lansat proiecte de antreprenoriat”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania, MasterCard.

“Stim ca activitatea intr-o companie aduce provocari in fiecare zi, tocmai de aceea ne-am propus sa venim cu oferte care sa ii ajute pe reprezentantii acestora la buna functionare a afacerii si sa-si organizeze cu succes intalnirile sau calatoriile.”

MasterCard Elite Biz reuneste 120 de locatii, in principalele orase din tara, ingloband mai multe domenii: asigurari de calatorie, servicii de transfer & taxi premium in Bucuresti, service si spalatorie auto, cadouri corporate, birouri de traduceri & interpretari, librarie online, agentii de turism, dar si restaurante si cafenele, pentru intalniri de afaceri cat mai reusite.

Toate ofertele din cadrul MasterCard Elite si MasterCard Elite Biz sunt disponibile pe site-ul MasterCard: www.mastercard.ro/premium si www.mastercard.ro/biz.