Marea Vanatoare Aniversara Carrefour - peste 260.000 de premii afaceri romania

etichete afaceri:
înjumătăţit  brd   componenta  artizanale  traversarea  sortimentatia  infrastructurii  ajofm  scanare  stresului  rurale  concediati  consumerlab  94  revolu  poleiala  comunic@tii  euro  stikeez  iluminate  s6  throughput  dinozauri  albanezi  imbunatatesc  complexul  rosal  semnarea  nucleare  montaj 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Marea Vanatoare Aniversara Carrefour - peste 260.000 de premii

sursa: www.smartfinancial.ro
În perioada 19 iunie - 16 iulie, Carrefour Romania lansează o nouă provocare clientilor săi si ii invită in Marea Vanătoare Aniversară pentru a sărbători 13 ani de preturi incendiare pe piata din Romania. Astfel, 260.000 de premii instant isi asteaptă castigătorii, iar cei mai norocosi dintre clientii care se vor inscrie la Tombola Aniversară se vor bucura de premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.

Pentru a intra in cursa Marii Vanători Aniversare, clientii sunt invitati să caute stickerele speciale in ziare si in cataloagele Carrefour, pe internet sau direct in magazine, prin consultarea hărtilor de la intrarea in hipermarket-uri. În plus, echipe de promoteri vor surprinde clientii in diverse locuri din oras - in parcuri, in intersectii, in mijloacele de transport in comun.

Fiecare sticker poate fi folosit pentru cumpărături de minimum 50 de lei ceea ce oferă sansa castigării unuia din cele 260.000 de premii instant, direct la casa de marcat.

În plus, pentru a participa la Tombola ce pune in joc marile premii aniversare - un apartament, 13 masini Renault Clio, 13 excursii la Paris de Revelion, 13 plinuri cu carburant, 13 vouchere de asigurare, 13 cosuri de cumpărături lunare - clientii vor completa talonul atasat stickerului aniversar si il vor depune in urnele special amenajate.

„Cum in fiecare an sărbătorim traditia celor mai mici preturi de la Carrefour - prin oferte si promotii atractive pentru clientii nostri - ne-am gandit să-i premiem pe cei mai norocosi dintre acestia chiar in al 13-lea an! Astfel, ii invităm ca, incepand de astăzi, să dea curs provocării pe care o lansăm, să găsească stickerele aniversare si să isi dispute sansele pentru a deveni unul dintre marii castigători ai Tombolei Carrefour. Am pregătit multe premii si surprize cu această ocazie, prin care ne dorim să răsplătim interesul si fidelitatea clientilor nostri.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu in Europa.

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În Romania, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri „Carrefour”, 79 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate „Contact” si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.