Marea Finala The Big Pitch va avea loc pe 5 septembrie 2013 afaceri romania

etichete afaceri:
boring  precadere  construction  tandogan  defineste  conflictelor  accelerate  spencer  respective  campaniile  salonta  jumatate  fond  85  doig  excell  portalurile  112  radler  practici   fati  cl  trestie  prevenirii  statii  alte  frecven  clasele  caritate  t 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Marea Finala The Big Pitch va avea loc pe 5 septembrie 2013

sursa: www.smartfinancial.ro
Perioada de inscrieri pe site-ul oficial al competiției The Big Pitch - www.thebigpitch.ro s-a incheiat vineri, 23 august 2013, ora 23.59! Echipa The Big Pitch Romania multumește tuturor concurenților care și-au incărcat ideile de afaceri pe www.thebigpitch.ro!

Cele mai bune 10 idei de afaceri din cele postate pe www.thebigpitch.ro vor caștiga un loc in Marea Finală, avand oportunitatea de a obține premiul cel mare in valoare de 10.000 de euro și făcand din visele lor de afaceri o realitate.

Primii cinci concurenți cu cele mai multe voturi primite din partea vizitatorilor site-ului vor trece automat in Marea finală iar restul vor fi aleși de juriul competiției in perioada 26 - 28 august și vor fi anunțati oficial pe site-ul competiției pe 29 august!

În cadrul Marei Finale, care va avea loc pe 5 septembrie 2013 incepand cu ora 17.00, cei 10 finaliști iși vor prezenta ideea și planul de afacere in fața juriului și a unei audiențe live urmand ca trei dintre aceștia să caștige marele premiu in valoare de 10.000 euro, premiul al doilea in valoare de 5.000 de euro și premiul al treilea in valoare de 3.000 de euro. Nimeni nu pleacă acasă invins: ocupanții locurilor 4-10 vor fi recompensați fiecare cu 500 de euro.


Sponsorii oficiali ai competiției sunt: Petrom, EximBank și Phillip Morris International.

Competiția este organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge și Academia de Studii Economice București, in cadrul proiectului ANTREMAN - Înființarea Școlii de Studii Antreprenoriale și Manageriale-modalitate inovativă de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013.