Managementul Cunoasterii - vector profitabil pentru inovare in cadrul companiilor si al organizatiilor publice afaceri romania

etichete afaceri:
expotek  lichidat  incurajand  mul  doveditoare  rols  graficul  inverter  specializat  propriile  respiratia  fapta  explica  ioe  profunzime  cabinete  emba  operare  revizitat  microbiologice  verificabil  victorii  preg  antitero  magic  precara  fruit  angajamentelor  indepartate  aliniaza 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Managementul Cunoasterii - vector profitabil pentru inovare in cadrul companiilor si al organizatiilor publice

sursa: www.smartfinancial.ro
Propagarea Societatii Cunoasterii reprezinta fenomenul sociologic cel mai important al ultimelor decenii. Profundul sau impact asupra functionarii companiilor nu mai poate fi defel ignorat. Suntem pe cale de a descoperi cu totii un NOU SISTEM, in care informatia devine o resursa neaparat de gestionat si de acumulat.

Unul dintre cei mai importanti guru europeni ai Knowledge Management-ului - orientare revolutionara pentru gestionarea si impartasirea cunoasterii in cadrul organizatiilor -, Dr. Jean Yves PRAX este coordonatorul Programului de Master specializat al ENA (Scoala Nationala de Administratie din Franta) si Presedinte-Director General al Grupului Polia Consulting (Paris), Special Guest Speaker si in cadrul Salonului International "Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii: Noi oportunitati de finantare pentru schimbare sociala si economica” (Salonul Brancovenesc, Palatul Parlamentului, 19-21 mai 2011).

In aceeasi perioada, oaspetele intreprinde o misiune oficiala - schimb de experinta in scopul de a vizita si a avea intrevederi cu reprezentantii urmatoarelor institutii: Banca Mondiala - biroul in Romania; Autoritatea de Audit de pe langa Curtea de Conturi a Romaniei; Televiziunea Romana; ANFP; Universitatea Bucuresti.

Iata cateva companii si organizatii pentru care Dr PRAX a acordat consultanta: Danone, L`Oreal, Gaz de France, Ubisoft, Renault - Division Automobile, Societe Generale, SANOFI-AVENTIS, Banque de France, Schindler etc; precum si pentru Programul Comisiei Europene URBACT, OCDE, Consiliul Europei.

De asemenea, Dr PRAX a sustinut conferinte internationale si misiuni de consultanta in majoritatea Statelor Membre UE, precum si in Japonia, Brazilia, Madagascar, Canada si in curand si in Romania.


Punctele forte ale Sesiunii Demonstrative:

Mize si definitii de lucru - Tipologii ale inovarii din perspectiva KM

Care sunt barierele tipice inovarii in cadrul unei organizatii?

Cum sa depasim decalajul: strategia "fast second" si Curba Cunoasterii

Cunoasterea tacita - ca prima sursa a demersului inovarii organizationale

Facilitatorii: cum poate KM sa adanceasca calea inovarii? Rolul retelelor sociale

Introducere in "Wisdom Management" (Managementul Inteleptirii): modelul japonez


Prezidiu si Invitati de Onoare:

Sectia Economica a Ambasadei Frantei: Dl Consilier Jean-Marc PUPPI; Autoritatea de Audit pentru programele finantate din fonduri UE de pe langa Curtea de Conturi a Romaniei: Presedinte Ioan Aron POPA; Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM): Presedinte Marius BOSTAN.

Partenerii Media ai evenimentului sunt: Televiziunea Romana - TVR1 si TVR INFO, Radio Romania, Radio Romania Actualitati, Bucuresti fm, Agentia de Presa RADOR, Adevarul, Foreign Policy, Forbes, CalendarEvenimente.ro, CentruldePresa.ro, DoingBusiness.ro, Calea EUROPEANA, Finantare.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Comunicatii Mobile, Euroconsultanta, NewsChannel.ro, GhiseulBancar.ro, ClubAfaceri.ro, ComunicateMedia.ro, www.SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, PRwave.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds", Targul DUNAREA & DELTA 2011 - Romexpo. Parteneri Asociati: EximBank, European Project Consulting. Partener: Societatea Nationala de Radiocomunicatii RADIOCOM. Sponsor Oficial: Romtelecom. Sponsori Tehnici: CESIRO - Sighisoara; Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM); Phaeton Gala - PR & Lobby Consulting.

Avand in vedere ca numarul locurilor inca libere este strict limitat la cifra de 60, o rezervare ferma pana cel tarziu in data de 9 mai 2011 este recomandata. Formalitatile pot fi indeplinite in baza completarii formularului de inscriere si achitarii unei contributii banesti aferente.

Pentru mai multe informatii, se poate accesa pagina evenimentului la www.HouseofEurope.ro.