Luna Cafe & Bistro - un nou restaurant in zona centrala din Bucuresti afaceri romania

etichete afaceri:
agatha  v400  drum  49  arpu  spumelor  estul  fondului  modelaje  fax  petre  reparatorii  variant  roll  sezonul  b2b  t100  924  opinie  raporteaza  computerul  schnitte  ipad  start  jozsef  cameras  unifamiliale  metropole  transmisiune  seqr 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Luna Cafe & Bistro - un nou restaurant in zona centrala din Bucuresti

sursa: www.smartfinancial.ro
O casă din centrul Bucurestiului, care a văzut si trăit multe povesti, a devenit Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) - unul dintre cele mai noi restaurante din Bucuresti, care isi imbie vizitatorii cu muzică de creat amintiri si impărtăsit povesti, bucătărie sănătoasă si delicioasă si mobilier elegant de inspiratie interbelică. La doar 24 de ani, Gabriela Epuras, Managing Partner Luna Cafe & Bistro, a decis să deschidă acest restaurant din dorinta de a crea in Bucuresti un loc diferit prin rafinament, atmosfera creată si serviciile oferite.

“Lumea incepe să fie din ce in ce mai selectivă in ce priveste localurile si evaluează locatia, serviciile, produsele, dar si multe alte detalii. Numărandu-mă si eu printre aceste persoane, mi-am dorit să creez un local care să fie cat mai aproape de idealul pe care il căutam: un loc cu o atmosferă caldă, unde să te poti relaxa cu prietenii sau la o intalnire de afaceri, să asculti muzică bună, să gusti feluri rafinate de mancare, să ai o servire prietenoasă si să poti experimenta lucruri “altfel” a declarat Gabriela Epuras.

Cele 8 camere ale casei de pe str. Viitorului 32 au fost personalizate diferit, fiecare avand o personalitate proprie reflectată de mici detalii, creand insă in acelasi timp un tot unitar prin calitatea finisajelor si decorului: peretii tapetati, candelabrele, sobele din teracotă frumos decorată, dulapurile autentice frumos incastrate sau piesele de mobilier special create pentru a păstra eleganta Bucurestiului interbelic.

“Luna Cafe & Bistro este un loc cu o personalitate aparte si care te imbie cu o atmosferă unică, pe care ne-am propus să o punem in valoare in fiecare detaliu, de la decoruri pană la preparatele din meniu si serviciile disponibile. Iar aceeasi atmosferă deosebită caracterizează si evenimentele pe care le organizăm, care oferă o alternativă plină de emotie pentru petrecerea unei seri in Bucuresti” a adăugat Gabriela Epuras.

Sub numele “Luna plină”, Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) organizează periodic seri in care casa din strada Viitorului 32 este luminată doar de lumanări iar ambianta este completată de muzică live, cantată fie la pianina din frumoasa casă interbelică, fie la alte instrumente, insă intotdeauna acustice, cu influente de jazz sau blues.

După un prim astfel de eveniment organizat in luna septembrie, clientii Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de această experientă in seara zilei de 31 octombrie 2012, incepand cu orele 21:00, o seară magică in care cina se va lua la lumina lumanărilor iar ambianta va fi asigurată de muzica live.

Pentru cei care isi doresc un loc in care să se relaxeze si să se bucure de o masă delicioasă, pe durata unei intalniri de afaceri sau la o iesire cu prietenii, Luna Cafe & Bistro a creat si pachete speciale zilnice, care propun meniuri la preturi fixe si includ preparatele deosebite ale localului.

În fiecare zi, Luna Cafe & Bistro propune pentru masa de pranz o nouă combinatie de supă si fel principal sub numele de „Meniul Zilei” la numai 24 RON iar pentru seara, un mix dintre o gustare rafinată si un desert la 29 RON.

“Am avut in vedere toate aceste detalii cand am creat Luna Cafe & Bistro deoarece ne dorim să devină repede un loc de suflet pentru multe persoane in căutarea unui loc plin de povesti si emotie, cu servicii si produse de calitate si in care in acelasi timp să te simti ca acasă de fiecare dată”, a conchis Gabriela Epuras.

Sub sloganul „Aromă interbelică, narghilea si răsfăt culinar!” Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) s-a deschis la finalul lunii septembrie 2012 intr-o frumoasă casă interbelică din centrul Capitalei.

Condusă de o echipă tanără si pasionată de servicii de calitate, Luna Cafe & Bistro si-a propus să devină in scurt timp locul de suflet al multor persoane in căutare de o locatie specială, in care fiecare spatiu să transmită sentimentul de calm si serenitate imprimat de Luna si regăsit in sufletul oricărui trecător care si-a ridicat măcar o dată ochii spre ea.

Luna Cafe & Bistro propune un spirit nou, inegalabil, pentru după-amiezele dedicate afacerilor sau unor intalniri in oras, dar si pentru iesirile de seară impreună cu prietenii: un restaurant tip bistro, cu servire impecabilă si preparate fine si gustoase, intr-o casă interbelică plină de povesti si care invită la construirea de amintiri.