Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt acum disponibile in Romania afaceri romania

etichete afaceri:
campion  telesales  intreprinzatori  insead  ars  smartbrokerro  inlocuirea  prietenoase  bancilor  suedia  conduent  dorna  ambientului  bichir   marire  dentara  instrumentele  firenze  dobanzilor  northern  turistic  calls  737  meritat  moisa  lei/actiune  preselectii  hvi  mondialul  preferinte 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt acum disponibile in Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Microsoft a anuntat disponibilitatea pe piata locală a modelelor Lumia 950 si Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ. Varfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experientă familiară si unitară, aceeasi pe toate dispozitivele Windows, inclusiv functiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, si Continuum pentru telefoane. Lumia 950 si Lumia 950 XL, inovatiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generatie si sunt dotate cu ecrane HD de exceptie, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care inregistrează clipuri video la rezolutie 4K. Clientii din Romania pot achizitiona varful de gamă Lumia incepand cu luna curentă de la partenerii locali, atat magazine retail, cat si cei trei operatori de telefonie mobilă - Orange, Telekom si Vodafone.

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt concepute pentru oameni care isi doresc cele mai productive smartphone-uri cu cel mai productiv sistem de operare incorporat. Profesionistii care folosesc tehnologii mobile si isi doresc un telefon premium, care poate functiona si ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 - Lumia 950 si Lumia 950 XL. Cu Windows 10 si functii precum Continuum pentru telefon, e mai usor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 si Lumia 950 XL: terminale premium performante

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat - oferind utilizatorului o experientă familiară si unitară, aceeasi indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicatii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către intreg continutul prin OneDrive si cloud.

Atat Lumia 950, cat si Lumia 950 XL au functia Continuum pentru telefoane, imbunătătită de accesoriul optional Microsoft Display Dock, care poate fi achizitionat separat de la distribuitorii autorizati. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-si folosească telefoanele ca PC-uri, conectandu-le la un monitor si transformandu-le intr-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugand o tastatură si un mouse, telefonul poate functiona ca un PC cu aplicatii Windows 10, precum Microsoft Office si poate fi folosit, in acelasi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.

Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generatie Lumia 950 si Lumia 950 XL se pot bucura acum de performantă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezolutie de pană la 564ppi, care oferă un plus de claritate in vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video si a textelor, chiar si in lumina directă a soarelui.

Tehnologia PureView de la Microsoft este incorporată in camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 si Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP si Flash triplu LED. Camera foto surprinde imaginea perfectă chiar si in cele mai provocatoare conditii, iar imaginile pot fi sincronizate automat cu toate dispozitivele Windows 10 prin intermediul aplicatiei Windows Photo si pot fi partajate cu usurintă in cercurile de prieteni sau cu familia.

Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generatie Qualcomm Snapdragon.

Specificatiile complete ale dispozitivelor sunt disponibile in documentele atasate.

În Romania, clientii pot achizitiona Lumia 950 si Lumia 950 XL de la partenerii locali sau distribuitorii autorizati, in variantele de culoare negru si alb.