Londra - locul intai in topul MasterCard Global Destination Cities Index afaceri romania

etichete afaceri:
eurocom  paginile  vestimentar  itamp;c  stadii  nominalizarile  lichidarile  directivelor  frontierele  ipl  evo  citire  mario  ciocan  ilegale  ucraina  minutaj  argesene  minimul  schwechat   oamenii  cedeaza  oferindu  dkb  salvgardare  vedete  klum  judetele  milionarului  capitalizarii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Londra - locul intai in topul MasterCard Global Destination Cities Index

sursa: www.smartfinancial.ro
Londra se afla pe locul intai in preferintele turistilor straini, pentru a treia oara in patru ani, conform raportului MasterCard Global Destination Cities Index, lansat astazi.

Aflat la cea de-a patra editie, raportul ofera un clasament al celor mai vizitate 132 de orase, din intreaga lume.

Pe urmatoarele locuri se afla Bangkok, Paris, Singapore si Dubai, care beneficiaza de un aflux puternic de turisti straini, rezultat din extinderea clasei mijlocii, inovatiile aduse in categoria calatoriilor de lux si din nevoia crescanda de a face deplasari in interes de serviciu. Aceasta tendinta se va mentin, avand in vedere dezvoltarea tehnologica si a modalitatilor de cooperare pe care companiile le au la dispozitie.

Conform studiului, se estimeaza ca Londra va primi 18,7 milioane de vizitatori straini in 2014 - cu 300.000 mai multi decat destinatia aflata pe primul loc in 2013, Bangkok. Pentru celelalte orase din Top cinci se preconizeaza urmatoarele cifre:

Bangkok - 18,37 milioane
Paris - 15,57 milioane de vizitatori
Singapore - 12,47 milioane de vizitatori
Dubai - 11,95 milioane de vizitatori

“Clasamentul indica o cerere puternica si un interes continuu pentru calatoriile aeriene, atat in interes de business, cat si personal,” declara Ann Cairns, Presedinte International Markets MasterCard. “Recunoasterea de care se bucura destinatiile din acest an confirma importanta pe care o au orasele ca centre de business, culturale si economice. Iar aici intervenim noi - in fiecare zi, ajutam consumatorii si companiile sa profite la maximum de toate oportunitatile pe care le au in calatoriile lor, inclusiv de metode sigure de plata, oriunde s-ar afla pe glob.”

Bucurestiul ocupa pozitia 90 in clasament, cu un numar de vizitatori straini estimat la 928.028 in 2014 si cheltuieli totale ale acestora in valoare de 391 de milioane de dolari.

Serviciile de calatorie MasterCard sunt utile la fiecare pas, simplificand procesele de planificare si rezervare. Pentru detinatorii de carduri care isi doresc mai multe experiente unice in marile orase, programul MasterCard Priceless Cities ofera acces exclusiv la acestea. in acelasi timp, exista beneficii, asigurari si caracteristici ale cardurilor care ii ajuta pe posesori sa se bucure de mai mult confort pe durata calatoriei - de la servicii de concierge, la programe de protectie a celui mai bun pret sau Regula Zero Griji de la MasterCard.