Locuri de munca la Schneider Electric - 17 posturi disponibile la Angajatori de Top, pe 25 - 26 martie 2016 afaceri romania

etichete afaceri:
implicandu  necantaririi  ilustrator  silviu  aneta  colindatorii  carmistin  heritage  litoralul  raspunsurile  dunarii  4500  pilota  jules  albert  blender  conserva  conceptual  factura  inverness  eliminat  insotita  cobora  consecin  economia  tranzactiona  delhaize  feeria  coordonata  tempera 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Locuri de munca la Schneider Electric - 17 posturi disponibile la Angajatori de Top, pe 25 - 26 martie 2016

sursa: www.smartfinancial.ro
Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizări, participă in perioada 25 - 26 martie la cel mai mare targ de carieră organizat la nivel national, Angajatori de TOP. Compania va prezenta, in cadrul evenimentului de la Sala Palatului, o ofertă atractivă de joburi si programe de internship pentru tinerii absolventi, sustinand, de asemenea, un workshop inedit despre diversitatea la locul de muncă.

„Participarea Schneider Electric la targul de carieră Angajatori de TOP reprezintă o oportunitate importantă pentru companie de a lua pulsul tinerei generatii in căutarea unui loc de muncă, de a interactiona cu viitorii candidati si de a identifica la acestia acele valori care rezonează cu ADN-ul unic al organizatiei noastre. Îi asteptăm cu mare entuziasm pe cei interesati să descopere oamenii din spatele Schneider Electric si oportunitătile existente in cadrul companiei la nivel local”, a declarat Cristina Mancas, HR Business Partner Schneider Electric Romania si Republica Moldova.

La editia de anul acesta a targului, Schneider Electric este prezentă cu o ofertă de 17 posturi disponibile, dintre care 15 se află in centrul de suport clienti din Bucuresti si sunt destinate vorbitorilor de limbi străine precum germană, maghiară, franceză, sarbă sau croată. Pentru anumite pozitii, este necesară si experienta in zona de customer support/order management sau promovarea de produse si servicii. Alte două pozitii pentru care compania caută candidatii potriviti, din randul profesionistilor cu experientă, sunt cele de Recruitment Specialist si National Sales BMS Engineer pentru organizatia comercială.

Schneider Electric oferă oportunităti de angajare si pentru tinerii absolventi de studii tehnice din domeniul ingineriei electrice, o zonă provocatoare atat pentru companie, cat si pentru candidati. Pentru o pozitie de suport tehnic in limba maghiară, compania caută un potential angajat cu un nivel avansat de cunoastere a acestei limbi, care să deservească clientii maghiari, in ceea ce priveste aspectele tehnice care tin de echipamentele Schneider Electric.

Mai mult decat atat, Schneider Electric isi continuă preocuparea pentru pregătirea tinerilor absolventi, oferindu-le mai multe programe de internship in diverse departamente ale companiei. Specialistii Schneider Electric vor fi prezenti in cadrul targului pentru a prezenta mai multe detalii despre această oportunitate tinerilor interesati.

Tot in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, in data de 25 martie, incepand cu ora 13:45, Schneider Electric va organiza workshop-ul „SkillShop: Different people, same team. This is how we play it!”, prin care lideri de echipă din centrul de suport clienti ii vor consilia pe tineri cu privire la cum să-si atingă potentialul si să se integreze intr-un mediu multicultural, prin intermediul unor jocuri. Acesta va fi sustinut de Valentin Vasile si Alina Pencu, ambii ocupand pozitia de Team Leader Customer Care Center, Schneider Electric Romania. Participantii la acest workshop vor avea ocazia de a afla mai multe despre companie si despre cum pot transforma diversitatea de la locul de muncă intr-un factor de succes.

Schneider Electric este specialistul mondial in managementul energiei si automatizări. Realizand venituri din vanzări de 25 de miliarde de euro in anul fiscal 2014, cei 170.000 de angajati deservesc clienti din 100 de tări, ajutandu-i să-si optimizeze consumul de energie si operatiunile, intr-un mod sigur, fiabil, eficient si sustenabil. De la simple intrerupătoare la sisteme operationale complexe, tehnologia, solutiile software si serviciile noastre imbunătătesc modul in care clientii nostri gestionează si automatizează operatiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă orasele si imbogătesc vietile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.