Locuinte cu preturi de la 21.500 euro in Olympus Residence din Bucuresti afaceri romania

etichete afaceri:
spoilere  napolactro  lamborghini  miles  inflama  autoturisme  descrieţi  induca  oradea  obosit  informare  emirat  fisierelor  hochzillertal  l`estate  onorant  tezaur  redefinire  mather  timo  tudorache  domenii  receptiona  informat  clipa  primariei  igo  pasarilor  contrabalansat  mintea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Locuinte cu preturi de la 21.500 euro in Olympus Residence din Bucuresti

sursa: www.smartfinancial.ro
Premier Imobiliare, cea mai mare companie imobiliară din zona de sud a Capitalei anuntă inceperea lucrărilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, incepand cu luna februarie 2016. Ansamblul Olympus Residence este amplasat pe soseaua Oltenitei (punct de reper capătul tramvaiului nr. 11) si reprezintă rezultatul a 23 de ani de experientă in dezvoltarea si promovarea imobiliară pe care a acumulat-o Premier Imobiliare. Directia noului ansamblu este aceea de a ridica standardul de confort al romanilor in ceea ce priveste viata de familie, prin imbinarea armonioasă a tuturor punctelor de interes.

”Un proiect rezidential sănătos, modern, util si durabil destinat familiilor, si nu numai. L-am numit Olympus pentru că adună la un loc toată experienta acumulată in cei 23 de ani de existentă in piata imobiliară a companiei. Olympus nu va fi doar un ansamblu care pe langă faptul că promite si realizează, va fi un mic orăsel <<cu de toate>>, cum imi place să ii spun. Va fi intruchiparea vie, daca imi permiteti, a spiritului si principiilor Premier. Mentinand linia, Cartierul Olympus este, probabil, cel mai complet ansamblu rezidential construit vreodată in Zona de Sud”, spune Alexandru Leona, Manager de Marketing, Premier Imobiliare.

Noul condominiu marca Premier va fi construit secvential. Prima fază cuprinde 1 corp de clădire (bloc) cu 2 scări si regim de inăltime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unităti locative in această primă fază, garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din 4 unităti locative tip penthouse (suprafete generoase, terase largi, vedere, etc.), pe fiecare scară. Termenul de finalizare pentru faza I este 20 decembrie 2016.

Preturile pentru unitătile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro si ajung pană la 95.000 de euro. Astfel, romanii care sunt in căutarea unei locuinte in Zona de Sud pot plăti pentru o garsonieră intre 21.500 de euro (cu 28.65 mp) si 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere intre 29.300 de euro (cu 39.15 mp) si 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere intre 71.500 de euro (cu 68.1 mp) si 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Preturile includ T.V.A. de 5%.

În cadrul ansamblului Olympus Residence, viitorii proprietari vor beneficia de o serie de facilităti precum teren de sport, locuri de joacă pentru copii, străzi ?i trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spatii verzi, locuri de parcare. Amplasarea sa oferă acces facil la mijloacele de transport suprateran dar si la metrou (10 minute distantă fată de statiile Piata Sudului, Apărătorii Patriei). În imediata proximitate a ansamblului Olympus Residence, se regăsesc mall-uri, galerii si centre comerciale, piete agro-alimentare, unităti spitalicesti, scoli si grădinite, unităti de invătămant superior, farmacii (cu program non-stop) si institutii publice.

Înfiintat in anul 1994, Grupul Imobiliar Premier functioneaza in prezent in 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate in sectorul 4 si orasul Popesti-Leordeni si una in sectorul 3. Cu 95 de angajati, Grupul Imobiliar Premier este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, si detine in portofoliu, permanent, peste 2.500 de unităti locative cu preturi care pornesc de la 20.000 euro ?i ajung pană la 350.000 euro. Proprietatile sunt fie individuale fie amplasate intr-unul dintre cele peste 70 de ansambluri rezidentiale pe care le dezvoltă sau promovează.