Lidl inaugureaza un nou magazin in Craiova si ajunge la 179 de magazine afaceri romania

etichete afaceri:
weekendul  comune  intervievate  au  operatori  things  nbb  savana  atractiva  murariu  svnsffsnnlvsdftasdbvskl@yahoocom  degust  benzi  curieratului  156  amanata  vioara  digitale  folosi  autoconsumu  cerinte  televiziune  secventa  finantare  monitoare  targuri  softline  prestigiosul  parlamentar  relativ 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Lidl inaugureaza un nou magazin in Craiova si ajunge la 179 de magazine

sursa: www.smartfinancial.ro
Lidl continuă investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 4 septembrie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania insumand in prezent 179 de magazine.

Noua unitate se deschide in Craiova, pe Calea Bucuresti nr.115 si are o suprafată de vanzare de aproximativ 1200 m2. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 30 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, intr-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigură produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară in care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din intreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tări europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.