Lidl deschide un magazin nou in Pitesti, si al 168-lea din tara afaceri romania

etichete afaceri:
disponibilizeaza  6202  doriti  climei  culinara  nortel  esentiale  belgrad  lovelace  chip  millennium  knights  administratorul  licitatie  naturlich  089  rehau  suplimentara  maini  dobandit  fuziunea  cainii  face  esec  guvernatorul  oricum  bamboo  ongfest  pertit  hpc 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Lidl deschide un magazin nou in Pitesti, si al 168-lea din tara

sursa: www.smartfinancial.ro
Lidl continuă investiţiile in Romania prin inaugurarea pe data de 14 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din Romania insumand in prezent 168 de magazine.

Noua unitate se deschide in Piteşti, pe Bd. Petrochimiştilor nr. 2 - 119 şi are o suprafaţă de vanzare de aproximativ 1200 m². Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 21 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, intr-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate in reţeaua Lidl fiind produse in Romania.

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigură produse in același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară in care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din intreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are in prezent mai mult de 3.500 de angajați in reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activand in peste 20 de țări europene şi avand peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.