Lidl - un nou magazin in Bucuresti si relocarea unitatii din Medgidia afaceri romania

etichete afaceri:
setarea  regretata  num  costinel  stimuleze  minuscule  arhitectur  inchirieze  racoritoare  tursim  constatare  derulat  quantum  ocrotire  anii  patapievici  virtuemart  creative  discount  bowen  geologice  concentra  capitalul  masurabil  100g  redevenit  seismice  bijou  creditul  worldremit 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Lidl - un nou magazin in Bucuresti si relocarea unitatii din Medgidia

sursa: www.smartfinancial.ro
Lidl continuă investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 20 noiembrie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania insumand in prezent 183 de magazine.

Noua unitate se deschide in Bucuresti, pe strada Sergent Nutu Ion, nr. 8-12 si are o suprafată de vanzare de aproximativ 1200 m2. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 37 de noi locuri de muncă la nivel local.

Tot in 20 noiembrie, Lidl schimbă locatia magazinului din Medgidia de pe strada Albinelor nr.1. Noua unitate se deschide pe strada Independentei nr.12, luand locul vechiului magazin Lidl din oras.

Magazinul care urmează să fie relocat va avea program normal de functionare pană la data inchiderii, pe 19 noiembrie 2014, iar in ziua următoare va fi inaugurată noua unitate, de pe strada Independentei nr.12, astfel incat niciun client nu va resimti această schimbare.

Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, intr-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigură produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară in care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din intreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are in prezent peste 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tări europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.