Lidl - un nou magazin in Bucuresti, pe strada Prelungirea Ghencea nr. 88 afaceri romania

etichete afaceri:
jazz  dam  ton  reface  ariel  reuseam  recomand  seralvo  obiectelor  teufel  vandute  quality  consumatoare  jouet   spitsbergen  etapele  detaliate  ciclice  inaintat  exponential  salva  fanii  maxime  capital  infiintarii  schimbarea  rekkers  aurrum  evenimentele  inteleapta 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Lidl - un nou magazin in Bucuresti, pe strada Prelungirea Ghencea nr. 88

sursa: www.smartfinancial.ro
Lidl continuă investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 18 septembrie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania insumand in prezent 180 de magazine.

Noua unitate se deschide in Bucuresti, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.88 si are o suprafată de vanzare de aproximativ 1200 m2. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 22 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, intr-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigură produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară in care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din intreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tări europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.