Libra Internet Bank - profit de aproape 19 milioane lei dupa cel de-al treilea trimestru din 2015 afaceri romania

etichete afaceri:
romantica  realizeze  elvetia  consecintele  integrala  desfasurat  mounting  designuri  prajituria  evolutiei  national  competitive  amenajeaza  totala  join  rolului  orientare  n73  vremuri  strainatate  agrafa  eligibilitate  printul  contractata  suprainc  înjumătăţit  modal  op  vizitele  scripcaru 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Libra Internet Bank - profit de aproape 19 milioane lei dupa cel de-al treilea trimestru din 2015

sursa: www.smartfinancial.ro
Libra Internet Bank a obtinut, in primele 9 luni din 2015, un profit net de 18,8 milioane lei. “Rezultatele favorabile se datoreaza, in mare parte, unei strategii echilibrate de dezvoltare pe toate liniile de business ale bancii: Corporate, IMM, Profesii Liberale si AgriBusiness. Suntem in continuare concentrati pe cresterea bancii, atat ca prezenta teritoriala, cat si prin lansarea de produse si tehnologii noi.” a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

In primele 9 luni ale anului 2015, activele totale ale bancii au crescut cu 27%, pana la 2,1 miliarde lei, in timp ce soldul surselor s-a majorat cu 29%, ajungand la 1,91 miliarde lei.

Soldul creditelor a crescut cu 29% in primele 9 luni din 2015, pana la 1,36 miliarde de lei, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, pana la 6.93%.

Libra Internet Bank asigura produse si servicii bancare pentru companii, profesii liberale, IMM-uri si persoane fizice, prin intermediul unei retele alcatuite din 42 de sucursale, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Mobile Banking.