LG Nexus 4 E960, Samsung Galaxy S4 si Nokia Lumia 520 - cele mai vandute smartphone-uri la Oktal.ro afaceri romania

etichete afaceri:
detaliilor  observatii  salzburg  depasesc  accesibilitate  adaugate  discurs  providerilor  infloritoare  greek  partenerul  incipient  rebutia  practices  neplacuta  creeps  zurich  koefoed  necunoscute  voluntar  prime  aon  starbucks  caprita  consiliere  educare  hospitalitate  1989  blasius  juicyville 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

LG Nexus 4 E960, Samsung Galaxy S4 si Nokia Lumia 520 - cele mai vandute smartphone-uri la Oktal.ro

sursa: www.smartfinancial.ro
Oktal.ro, primul magazin online din Romania specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a inregistrat, in 2013, o creștere de 400% la nivelul vanzărilor de smartphone-uri. Cel mai bine vandute telefoane inteligente pe Oktal.ro au fost LG Nexus 4 E960, Samsung Galaxy S4 și Nokia Lumia 520. Telefonul LG Nexus 4 E960 a fost comandat, anul trecut, de peste 500 de clienți.

“Romanii au făcut trecerea de la telefoanele obișnuite la cele inteligente, cu funcționalități avansate și capabilități performante, menite să le ușureze tot mai mult viața. Nevoile oamenilor de a socializa intr-un mod facil, fără obstacole, dar și cerințele acestora de a avea o experiență de fotografiere imbunătățită, care să surprindă intr-un album cele mai frumoase amintiri, au determinat creșterea vanzărilor de smartphone-uri cu 400% in anul anterior”, a declarat Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care deține magazinul online Oktal.ro.

Potrivit acestuia, smartphone-urile care au inregistrat cele mai mari vanzări in 2013 au fost LG Nexus 4 E960, Samsung Galaxy S4 și Nokia Lumia 520. Principalul motiv pentru care aceste telefoane inteligente au fost vedete și s-au bucurat de vanzări spectaculoase in anul precedent este dat de faptul că sunt branduri puternice, cunoscute. În plus, două dintre ele, Nexus 4 și Galaxy S4, au inceput să apară pe piața locală la inceputul lui 2013, iar romanii sunt utilizatori avizați, in permanentă căutare de noutăți.

De asemenea, după cum arată managerul Oktal.ro, și electrocasnicele mici au cunoscut un avans de 300% la vanzări, anul trecut. Produsele din această categorie achiziționate cu precădere de utilizatorii romani au fost aspiratoarele și diversele aparate pentru gătit, roboții de bucătărie, blenderele și mașinile de tocat.

Deloc de neglijat este și creșterea in vanzări pe segmentul tabletelor. Aceasta a fost de 200% și arată, incă o dată, că utilizatorii romani se aliniază trendurilor din străinătate și caută să achiziționeze produse performante, dar care să le asigure totodată portabilitatea de care au nevoie. Una din cel mai bine vandute tablete la Oktal.ro anul anterior a fost Samsung Google Nexus 10.

“Datorită creșterilor masive avute pe aceste categorii de produse, dar și mulțumită rezultatelor peste așteptări realizate cu ocazia Black Friday 2013, cand am avut un volum de vanzări de 1,5 milioane de euro, am reușit ca anul trecut să urcăm cifra de afaceri cu 30%. Au contat, bineințeles, și sărbătorile de iarnă, cand am avut vanzări cu 30% mai mari față de aceeași perioadă din 2012”, a explicat Dan Dumitrescu.

Conform managerului general al Oktal.ro, anul trecut a crescut și numărul de clienți. În total, magazinul online a procesat 25.000 de comenzi.

Pentru acest an, compania iși propune să consolideze imaginea Oktal.ro pe piața de comerț electronic, să lărgească și să imbunătățească constant portofoliul de produse și servicii oferite clienților și să ofere acestora o experiență de cumpărare de calitate, care să corespundă valorilor sale, acumulate in cei 15 ani de existență pe plan local.

Oktal.ro este primul magazin online din Romania specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Magazinul, administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală de comerț electronic, oferă o gamă variată de produse, precum și consultanță și servicii post-vanzare. Printre beneficiile asigurate clienților săi se numără consultanța, livrarea rapidă, variantele flexibile de plată, inclusiv posibilitatea de plată in rate fără dobandă cu CardAvantaj, permisiunea de retur in 30 de zile pentru produsele care nu corespund așteptărilor clienților și facilitatea gratuită E-Service, un program complet gratuit care ii ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.