Leonardo alege solutia Soft1ERP ca parte a noii strategii pe piata locala afaceri romania

etichete afaceri:
telefoanelor  paladin  afisare  biztosito  monetare  antibiotice  versiunile  cartiere  oltean  rezervor  incoronarea  gadgets  prognozate  vesele  portughez  surpriza  rotary  intari  volatilitatea  presedintiei  oki  bls  atelierul  conditiilor  zaragooro  provocarile  elle  termosistem  prezinte  bucataria 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Leonardo alege solutia Soft1ERP ca parte a noii strategii pe piata locala

sursa: www.smartfinancial.ro
SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, impreună cu partenerul său din Cluj-Napoca, ERP Concept Solutions, implementează Soft1 ERP, solutie de business recunoscută la nivel international, in cadrul retelei de magazine de incăltăminte si marochinărie LEONARDO SHOES MARKET SA, ca parte a noii strategii a retailerului pe piata locală.

Compania a ales solutia oferită de SoftOne datorită functionalitătilor specifice industriei in care activează si vizează imbunătitirea productivitătii cu cel putin 35%, optimizarea costurilor, monitorizarea calitătii produselor, fluidizarea vanzărilor, gestionarea eficientă a stocurilor, optimizarea proceselor de fabricatie si distributie.

“Automatizarea operatiunilor unei companii precum LEONARDO SHOES MARKET SA este o provocare si suntem fericiti să facem parte din noua lor strategie. Instalarea on-premise este cea mai bună alegere in cazul LEONARDO SHOES MARKET SA, intrucat compania are numeroase magazine in toată tara si necesită o infrastructură IT foarte bine pusă la punct. Soft1ERP va asigura rapiditate in operare, configurabilitatea rapoartelor si meniurilor de către useri, flexibilitate, raport cost-functionalităti optim, controlul si costurile inventarului, precum si functionalităti specifice industriei in care activează”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne Romania.

“Procesul de analiză si selectie a solutiei ERP a fost unul de lungă durată deoarece eram constienti de importanta pasului pe care urma să il facem. Aveam nevoie, pe de o parte, de o solutie matura din punct de vedere tehnologic, dar in acelasi timp capabilă să se muleze pe procesele specifice industriei in care activăm. Alegerea solutiei SOFT1 ERP a fost rezultatul unei munci in echipă si doar in momentul in care am fost convinsi că putem depăsi provocările procesului de implementare am decis să deschidem calea negocierilor finale in vederea achizitionării acestei solutii. Atat in timpul negocierilor cat si acum in perioada de implementare, solicitările noastre au găsit un răspuns prompt, ceea ce ne face să fim increzători in alegerea făcută”, a declarat Dora Berende, Director General Leonardo Shoes Market SA.

Partenerul SoftOne ERP Concept Solutions beneficiază de o experientă vastă si implementează solutii Soft1 in companii din varii industrii.

SoftOne Romania are in prezent o retea dezvoltată de parteneri in toată tara, cu expertiză in vanzarea si implementarea aplicatiilor Soft1. La nivel national, strategia companiei din acest an este de a-si dubla reteaua de parteneri, pentru a fi prezentă in toate judetele.

Soft1 ERP este singura solutie de business din Romania care functionează identic atat pe serverul clientului, cat si in Cloud, si care poate fi 100% personalizată. Solutia contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operationale, printr-o interfată utilizator intuitivă, navigare facilă, functionalităti multiple, rapoarte operationale si de analiză BI.

SoftOne Technologies si filialele sale au peste 14.000 de clienti, 300 de parteneri si peste 1.200 de instalări in Cloud.

SoftOne Romania si-a inceput activitatea pe piata locală in 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) - SoftOne Technologies.

SoftOne Romania are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentand centrul regional pentru extinderea companiei in Europa Centrală si de Est.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1ERP se numără: Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar in Romania: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.