Konica Minolta organizeaza expozitia de solutii si echipamente de productie Open Days Konica Minolta 2015 afaceri romania

etichete afaceri:
test  fletcher  leontina  iquest  quasi  glossy  lager  antreprenoriala  moisiivasile@yahoocom  black  salonta  asig  avocatura  aproximativ  rezonanta  usile  incluse  dupont  financing  bolnavi  sonore  soldul  aeroporturile  fast  manfred  sustained  way  timisoreana  beneficiile  memoria 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Konica Minolta organizeaza expozitia de solutii si echipamente de productie Open Days Konica Minolta 2015

sursa: www.smartfinancial.ro
Konica Minolta Business Solutions Romania desfăsoară in perioada 28-30 octombrie 2015 expozitia Konica Minolta Open Days - echipamente si solutii de tipar digital. Participantii vor avea posibilitatea să descopere noi oportunităti de dezvoltare in domeniul tiparului digital si vor putea testa sistemele performante de productie de la Konica Minolta si solutiile de eficientizare a productiei de printuri.

Expozitia care are ca scop prezentarea echipamentelor de productie si demonstrarea capacitătilor acestora va fi organizată la Cluj-Napoca. La fel ca si la editia precedentă, din 2013, locatia a fost aleasă ca urmare a solicitărilor sosite din partea furnizorilor de print digital din zona centrală a tării. Specialistii companiei Konica Minolta Business Solutions Romania vor fi prezenti pentru a acorda suport tuturor participantilor interesati de solutiile si sistemele de productie dezvoltate.

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions Romania: “Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniază misiunea noastră de a fi un partener de incredere si a oferi solutii de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clientii nostri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o crestere a veniturilor dar si de o reducere a costurilor in fluxurile de lucru zilnice. Drept rezultat, furnizorii de solutii de imprimare au parte de o abordare mai profitabilă a propriei afaceri.”

În cadrul acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions Romania va prezenta o gamă largă de solutii pentru furnizorii de print, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe despre sistemele de productie Konica Minolta si despre cum pot acestea să le simplifice procesele de lucru si să le eficientizeze activitatea prin utilizarea de aplicatii inteligente care imbunătătesc productivitatea procesului de tipar, in contextul noilor provocări din domeniul IT. Participantii vor avea posibilitatea să descopere si să testeze solutii de management al documentelor, solutii pentru optimizarea procesului de tipar si aplicatii interactive pentru consolidarea strategiilor de business. De asemenea, pentru a veni in intampinarea furnizorilor de print cu o gamă cat mai variată de produse vor fi prezentate inclusiv comenzile online de printuri (web-2-print) si solutii de automatizare a fluxului de lucru in tipografii.

La eveniment, vor fi expuse sisteme de productie profesionale, unul dintre cele mai importante fiind bizhub PRESS C1085, unul dintre cele mai performante echipamente de productie de la Konica Minolta. Chiar dacă evenimentul se adresează in mod special furnizorilor de print si tipografiilor, pentru a veni in intampinarea tuturor preferintelor invitatilor va fi prezent si bizhub C368, echipament office color lansat chiar in această toamnă, care aduce imbunătătiri fată de modelele anterioare echivalente din aceeasi serie.

Pe langă echipamentele de mai sus, in cadrul Konica Minolta Open Days - echipamente si solutii de tipar digital 2015 participantii vor mai putea testa echipamente de tipar digital color bizhub PRESS C1070P si bizhub PRO C1060L, pentru a se putea observa calitatea deosebită a imaginilor si viteza de imprimare superioară, iar bizhub PRESS 1052, sistem alb-negru dedicat in mod special productiei de carte in tiraj mic, isi va demonstra incă o data capacitătile.