Konica Minolta - echipamentele office color bizhub C308 si bizhub C368 pentru un stil de lucru mobil afaceri romania

etichete afaceri:
nostre  sexe  xf200  aeroporturi  commission  reina  urmatoare  cappuccino  englez  moldovei  educational  successfully  premisele  oktoberfest  transparen  aplicarea  peroni  adopta  romani  telespectatorilor  monitorizeaza  381  franciz  atm  saudia  contului  aplicantului  tripl  vinurilor  financeira 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Konica Minolta - echipamentele office color bizhub C308 si bizhub C368 pentru un stil de lucru mobil

sursa: www.smartfinancial.ro
Konica Minolta lansează bizhub C308 si bizhub C368, echipamente office color care aduc imbunătătiri modelelor anterioare echivalente din seria echipamentelor color bizhub. Noile multifunctionale color oferă o calitate sporită, productivitate si fiabilitate, adresand astfel o gamă variată de cerinte de afaceri, dar concentrandu-se in mod special pe mobilitatea angajatilor. Printre caracteristicile cheie ale noilor echipamente se numără printarea mobilă, managementul echipamentului, suport cloud si o platformă unică pentru solutiile Konica Minolta.

Lider de piată pe segmentul solutiilor integrate de comunicare office color, Konica Minolta isi modernizează si isi actualizează continuu atat gama de aplicatii software inovative, cat si portofoliul de produse hardware.

bizhub C308 si bizhub C368 sunt foarte usor de operat datorită panoului de comandă cu ecran tactil mobil. Tehnologia Near Field Communication (NFC) incorporată permite utilizatorilor să isi asocieze dispozitivele mobile pentru o autentificare usoară. Astfel, operatiunile de printare si scanare se pot realiza doar prin intermediul dispozitivelor mobile, fără utilizarea unui PC. Mai mult, panoul si driverul de printare pot fi personalizate pentru fiecare utilizator in parte, in functie de nevoi si cerinte, astfel incat activitătile de printare, copiere si scanare să fie rapide si eficiente. În acelasi timp, administratorii IT beneficiază de integrarea simplă a echipamentelor in retea, ceea ce le usurează si le eficientizează munca.

Konica Minolta PageScope Mobile App oferă, de asemenea, posibilitatea de a creste mobilitatea generală a personalului. Profitand de acestă aplicatie de mobil, care este disponibilă gratuit, utilizatorii isi pot conecta telefoanele inteligente si tabletele la bizhub C308 sau bizhub C368, pentru a printa direct de pe dispozitivele mobile sau pentru a scana direct pe acestea, de oriunde.

Melissa Andres, Product Manager Office Printing, Konica Minolta Business Solutions Europa: "Cele două echipamente de birou oferă clientilor posibilitatea de a integra usor culoarea si flexibilitatea in stilul lor de muncă. Angajatii a căror activitate implică mobilitate beneficiază in mod special de posibilitatea de a-si asocia dispozitivele mobile pentru autentificare, printare si scanare. Noi, la Konica Minolta, ne mandrim cu faptul că oferim incă o solutie practică pentru activitatea zilnică a clientilor din orice zonă de afaceri. Datorită atentiei pe care o acordăm in mod consecvent solutiilor de conectivitate, noile echipamente multifunctionale color bizhub C308 si C368 se integrează usor in orice procese de afaceri."

bizhub C308 si C368 de la Konica Minolta sunt produse durabile care integrează tehnologii de ultimă generatie si care, printre altele, asigură un consum redus de energie electrică. În modul de veghe, consumul de energie poate fi redus la mai putin de 0,5 watt. În acelasi timp, mai mult de 25% din carcasa acestor echipamente este realizată din materiale reciclate. Astfel, Konica Minolta reduce emisiile de CO2 atat din procesul de productie, cat si din cel de utilizare a bizhub C308/C368. Pe langă faptul că sunt prietenoase cu mediul inconjurător, reducerea consumului de energie contribuie la salvarea resurselor naturale.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locală incă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a păstrat structurile si reteaua de vanzări ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de peste 24 ani de existentă pe piata romanească si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigură servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.