Kinder Surprise si Lowe au lansat noua colectie Mouse Doctors afaceri romania

etichete afaceri:
site  fish  principiale  siloz  afumata  valoare  libr  substanta  ultraperformant  cuvinte  maro  howk  jamal  petrache  recomandari  comanda  fluent  rezultate  atestate  societate  palas  adverse  colaborati  departamente  regionalizarea  topestate  eugen  apropia  largeste  foloseasca 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Kinder Surprise si Lowe au lansat noua colectie Mouse Doctors

sursa: www.smartfinancial.ro
După evenimentul de amploare de anul trecut care a culminat cu inregistrarea unui record mondial omologat de reprezentantii Guinness World Records, Lowe, HyperActive, Initiative si GolinHarris comunică integrat noua colectie Mouse Doctors de la Kinder Surprise.

Campania a debutat printr-un teaser lansat in a doua jumătate a lunii august prin care cei mici si cei mari deopotrivă au fost indemnati să descopere surpriza acestei toamne si să răspundă la intrebarea: „Ce ascunde Kinder Surprise in spatele usitei secrete?”.

Pe parcursul a două săptămani, discutia despre secretul din spatele usitei Kinder s-a purtat la TV, online, culminand cu dezvăluirea adevărului offline, in parcul Lumea Copiilor. „Usita secretă”, o structură gonflabilă in formă de cascaval, plasată la intrarea in parc dezvăluia drumul spre cel mai amuzant spital de cascaval. Înăuntru, personajele noii colectii Kinder Surprise, the Mouse Doctors ii asteptau pe copii si pe fanii de toate varstele pentru o distractie ca la carte.

„Surpriza Toamnei vine in fiecare an de la Kinder Surprise. După stabilirea unui record mondial anul trecut, ne-am dorit să surprindem din nou printr-un eveniment spectaculos care marchează intoarcerea din vacantă a celui mai iubit ou de ciocolată. Ne-am propus ca, impreună cu partenerii nostri de la Lowe, să transformăm inceputul fiecărei toamne intr-un moment asteptat cu nerăbdare de cei mici si părintii lor.”, spune Camelia Dau - Senior Brand Manager Kinder.

În structura ce imita rotile de cascaval, concepută sub forma unui labirint, copiii au făcut cunostintă cu cele 9 personaje din noua colectie Mouse Doctors (Babe Asistenta, Dentistul, Buseală, Yogi, Asistenta Dulcineea, Chirurgul, Bolnăviorul, Superior de la Prim Ajutor si seful spitalului, “Dr. Mouse”). Cei mici au fost „tratati” cu multă distractie, atat in interiorul spitalului, cat si in exterior, cu numeroase jocuri: vanătoarea de soricei, mersul prin mingi transparente, iar la final au construit un puzzle gigant. Atmosfera a fost intretinută de o trupă de gimnasti de la lotul national de gimnastică aerobică juniori si de trupa de street dance-copii, TRBL.

Campania va fi sustinută printr-o serie de evenimente in store gandite sub forma unei “caravane” a celui mai vesel spital de cascaval. Cabinetele Dr. Mouse urmează să fie amplasate in parcările catorva hypermarketuri din Bucuresti, unde copii pot să devină pentru o zi asistentii lui Dr. Mouse. În această variantă, caravana urmează să străbată mai multe orase din tară.

Activarea continuă prin proiecte speciale in presă si online, spot TV semnat de Lowe&Partners si este sustinută pe partea de media de Initiative.

Campania de lansare a noii colectii Kinder Surprise a fost dezvoltată integrat de echipele Lowe&Partners, Initiative, HyperActive si GolinHarris care au gestionat componentele de creatie, BTL, media, digital communication si PR, in colaborare cu echipa Ferrero coordonată de Camelia Dau - Senior Brand Manager Kinder.

Grupul Ferrero este un producător international de dulciuri si ciocolată care numără in portofoliu branduri de renume precum Kinder Surprise, Kinder Chocolate, Kinder Bueno, Kinder Pingui, Ferrero Rocher, Raffaello, Mon Chéri, Nutella, Tic Tac.
Calitate desăvarsită, precizie de inaltă clasă, prospetimea produsului, o selectie atentă a celor mai bune materiale, respect si consideratie pentru clienti: acestea sunt valorile ce definesc Grupul Ferrero si care au transformat produsele in cele mai cunoscute si iubite dulciuri de milioane de consumatori din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare vă rugăm să accesati site-ul www.povesteakindersurprise.ro / www.ferrero.ro.

Lowe, Initiative, HyperActive, GolinHarris, Brand Connection si Medic One formează unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din Romania.
Grupul a fost infiintat in anul 1993 si in cei 18 ani de existentă si-a extins aria de expertiză dezvoltand companii specializate de creatie, media, relatii publice, comunicare medicală si digital advertising.

Începand din anul 1995 Interpublic Group of Co's [NSE:IPG] detine actiuni in companiile grupului. Printre clientii agentiilor din grup amintim: Bergenbier S.A, BMW, Crucea Rosie Romană, Electrolux, Ferrero, Franklin Templeton Investments, Johnson&Johnson, kika, Labormed, Orange, RBS - Royal Bank of Scotland, Unilever.