KFC lanseaza programul de training remunerat Graduate Training, pentru absolventii de facultate afaceri romania

etichete afaceri:
leonardo  206  capitolul  schema  limbile  optiune  rateaza  inglobeze  siab  dimensiune  descoperire  imperativa  reprezentante  3t  ecranul  vilcu  rublei  manifest  imbunatateste  fotografierii  oua  sibiu  procesului  yukio  profitabilitate  stocare  ataca  sfantul  targ  financiară 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

KFC lanseaza programul de training remunerat Graduate Training, pentru absolventii de facultate

sursa: www.smartfinancial.ro
KFC lansează programul de training gratuit si remunerat Graduate Training, care se adresează tuturor absolventilor de studii superioare cu varsta minimă de 22 de ani. Programul de pregătire intensivă se va desfăsura pe parcursul a 18 luni, perioadă in care tinerii selectati vor parcurge metode rapide de formare si dezvoltare, care le vor oferi posibilitatea de a obtine experientă in operatiunile restaurantului, vor invăta cum să conducă o echipă si isi vor dezvolta cunostintele de management.

La finalizarea programului de training, tinerii vor avea sansa de a conduce un restaurant din pozitia de General Manager, intr-una dintre locatiile KFC din Bucuresti.

„Credem in tineri, in energia si spiritul lor ambitios de a schimba si de a avansa cat mai repede la nivel profesional. De aceea, anul trecut am lansat un program de intenshipuri pentru studenti, iar acum Graduate Training. stim că absolventilor de studii superioare le este uneori dificil să-si găsească un loc de muncă după finalizarea facultătii si de aceea ne-am gandit să le lansăm provocarea unui training gratuit si remunerat, la finalul căruia pot ajunge să conducă unul dintre restaurantele KFC. Ne dorim ca ei să aibă parte de experiente frumoase si de oportunităti pentru a putea invăta cat mai multe alături de unul dintre cele mai mari branduri din lume”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania.

În prima etapă a programului, participantii vor afla toate detaliile legate de produsele KFC, echipa din restaurant si responsabilitatile postului, pentru a intelege cat mai bine activitatea si atributiile pozitiei de Restaurant General Manager. Ulterior, ei vor aplica notiunile invătate in perioada de training, de la cultura KFC la siguranta alimentelor, de la procedurile de securitate pană la programul Customer Mania.

„M-am angajat in aprilie 2003 la KFC Romania in functia de casier, cand m-am hotărat să-mi iau viata in propriile maini. La inceput, ideea de angajare a fost pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a avea un venit cinstit si rapid in timpul facultătii, insă ulterior am fost captată, fără să-mi dau seama, de plăcerea de a lucra intr-o echipă mare, tanără, alături de care descopeream zilnic lucruri noi, interesante, care mai tarziu au contribuit la formarea mea profesională si personală. Functia de casier a fost inlocuită rand pe rand, cu alte trepte ierarhice: Supervisor, Assistant Manager, Manager. Ulterior au luat nastere si cele mai mari obiective personale, care m-au condus la următoarea treaptă de General Restaurant Manager, pozitie pe care o ocup din anul 2008”, spune Diana Costache, Restaurant General Manager KFC Băneasa Mall.

Mai multe informatii despre program si responsabilitătile postului de Restaurant General Manager sunt disponibile pe http://www.kfc.ro/graduate.

Aplicatiile se pot trimite online pe http://www.kfc.ro/cariere/ sau la adresa de mail cv @ kfc.ro in perioada 22 iunie - 10 iulie 2015, iar procesul de selectie se va desfăsura pe parcursul lunii iulie, in mai multe etape: interviu telefonic, interviu de grup si individual. Programul de training incepe la 1 septembrie 2015.