KFC Craiova Electroputere Parc - KFC a inaugurat un nou restaurant in regiunea de sud-vest a tarii afaceri romania

etichete afaceri:
productivi  award  cresteri  cosmetic  agricultorilor  camer  wall  lt  manager  roumanie  heidi  pope  past  magnetica  tigarile  le  hoanta  operele  inac  intentiile  edizione  reinnoieste  plasand  terminalului  cuisine  speciilor  outside  monta  hyperclinica  munteanu 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

KFC Craiova Electroputere Parc - KFC a inaugurat un nou restaurant in regiunea de sud-vest a tarii

sursa: www.smartfinancial.ro
Incepand cu luna noiembrie 2012, locuitorii orasului Craiova pot savura Retetele Colonelului Sanders si in primul mall construit in acest oras - Electroputere Parc.

Situat pe Calea Bucuresti nr. 80, cel mai nou restaurant KFC din Craiova a fost amenajat cu o investitie de 280.000 de euro si are o suprafata de 150 de metri patrati.

Restaurantul KFC din Electroputere Parc a generat pe piata craioveana 27 de noi locuri de munca si se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de 500.000 de euro.

Craiovenii au acum la dispozitie doua restaurante KFC pentru a se delecta cu produsele preferate, respectiv locatia de pe Calea Bucuresti (zona Universitate) si locatia din mall-ul Electroputere Parc.

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network.

In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.