KFC Braila: 300.000 euro pentru cel de-al 40-lea restaurant afaceri romania

etichete afaceri:
cerealexpert  1300  origami  banica  companiilor  dornica  ferme  transportului  concursuri  berii  potentialului  egiptul  timpului  petreceti  consortii  aprovizionare  adina  preocupa  blaxy  associate  opri  estimate  cuvinte  taxelor  farmacisti  rigoare  r8  simplex  adapta  avion 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

KFC Braila: 300.000 euro pentru cel de-al 40-lea restaurant

sursa: www.smartfinancial.ro
KFC Romania inaugureaza pe 31 martie 2011 primul restaurant din Braila si totodata cel de-al 40-lea din tara. Realizat cu o investitie de peste 300.000 de euro, restaurantul are o suprafata de 174 de mp si este situat in Promenada Mall, care are o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane.

„KFC Braila este primul restaurant pe care-l deschidem in zona de est a tarii. Suntem foarte increzatori in viitorul acestuia, mai ales ca decizia de a veni in Braila a fost foarte mult sustinuta de mesajele primite de la publicul brailean. Are un numar frumos pentru noi - al 40-lea KFC din Romania - si speram sa fie de bun augur.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Pentru locatia KFC din Braila se preconizeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro in primul an de functionare. Deschiderea restaurantului a generat pe piata braileana 25 de noi locuri de munca.

KFC Braila este primul restaurant pe care compania il deschide in 2011 si al 40-lea din toata tara. Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network.