Jeep Renegade - in filmul Batman v Superman: Dawn of Justice afaceri romania

etichete afaceri:
panel  diana  fatada  tintele  cautat  indirecta  spatial  tinteste  dezvolte  d8000  jurizat  interactiva  johnson  prietenia  devenea  inver  vehicles  persil  accept  her  ipl  pharmaline  marja  raportorul  tintim  pliate  gresia  hus  caracteristicilor  ignorate 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Jeep Renegade - in filmul Batman v Superman: Dawn of Justice

sursa: www.smartfinancial.ro
Jeep lansează o ediție specială a modelului Renegade, in cadrul parteneriatului cu Warner Bros. Pictures. Jeep Renegade “Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului "Batman v Superman: Dawn of Justice". În Romania sunt disponibile 6 unități exclusive Renegade “Dawn of Justice”, iar una dintre ele va fi expusă in cinematograful Grand Cinema & more din Băneasa Shopping City, incepand de joi, 24 martie 2016.

Ca rezultat al parteneriatului global dintre Fiat Chrysler Automobiles și Warner Bros. Pictures, Jeep lansează in regiunea EMEA o amplă campanie de promovare a Ediției Speciale Jeep Renegade “Dawn of Justice”, inspirată de filmul de acțiune "Batman v Superman: Dawn of Justice". Planul de promovare include difuzarea spotului pe TV și online, proiecte speciale in digital, evenimente locale și o experiență de gaming exclusivă. Campania comună de comunicare, destinată promovării filmului ,,Batman V Superman: Dawn of Justice”, se desfășoară acum și prin intermediul modelului Jeep Renegade.

Spotul video il prezintă pe Ben Affleck, in rolul lui Bruce Wayne, infruntand pericolul pentru a impiedica distrugerea orașului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact in distribuția filmului ii asigură o amplă expunere și o alură eroică, demnă de capabilitățile sale on-road și off-road.

Ediția Specială Jeep Renegade "Dawn of Justice" a fost dezvăluită in cadrul Salonului Auto de la Geneva și se bazează pe nivelul de echipare Longitude. Eleganța și misterul sunt accentuate de exteriorul Carbon Black și de multiplele elemente vopsite in negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi și ramele stopurilor. Interiorul abundă in negru și te duce cu gandul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei și manerele ușilor contrastează puternic cu finisajele in negru lucios și cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu șapte fante.

Ediția limitată Jeep Renegade "Dawn of Justice" va putea fi descoperită de publicul din Romania in cinematograful Grand Cinema & more din Băneasa Shopping City, incepand din seara avanpremierei filmului și pană pe 31 martie. În Romania, Jeep Renegade "Dawn of Justice" va fi comercializat la prețul promoțional de 19.700 Euro (+TVA).