Intesa Sanpaolo Bank - serviciul de incasare a pensiilor publice prin cont si card afaceri romania

etichete afaceri:
nesst  bamp;#259;nci  787  stafeta  chiriat  legria  mbo  cp910  cetateni  intru  reportaje  ombardier  circulatie  sporit  cand  infiripat  corporatist  misit  isi  productivitatea  www  iuliana  courvoisier  cheltuielilor  depline  prezentarile  pozitiei  prezen  amenajeaza  filtrare 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Intesa Sanpaolo Bank - serviciul de incasare a pensiilor publice prin cont si card

sursa: www.smartfinancial.ro
Intesa Sanpaolo Bank şi Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS) au semnat recent un acord privind virarea pensiilor şi a altor drepturi sociale in conturi curente sau pe carduri bancare pentru toţi beneficiarii sistemului public de pensii interesaţi de acest serviciu.

Documentaţia pentru acest serviciu este minimă, incasarea sumelor de bani cuvenite pensionarilor in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank se poate face doar in baza unei cereri completată in oricare dintre unităţile teritoriale ale băncii.

Reprezentanţii băncii se vor ocupa de trimiterea acestei solicitări către Casele Teritoriale de Pensii (CTP) de care aparţine solicitantul. Încasarea pensiei in conturile deschise la Intesa Sanpaolo Bank este gratuită, iar retragerile de numerar de la ghişeele băncii sau de la orice bancomat din ţară sau din străinătate se face cu comision zero (0%) prin intermediul Pachetului Lider. Acest pachet oferă toate serviciile şi produsele necesare administrării avantajoase a resurselor financiare, fie că se primeşte salariul sau pensia in acest cont, fie că este utilizat pentru operaţiuni curente gen plata facturilor şi a utilităţilor.

„Intesa Sanpaolo Bank oferă clienţilor posibilitatea de a alege o metodă modernă, rapidă şi sigură de incasare a drepturilor băneşti din sistemul de pensii. Avem convingerea că seniorii vor aprecia confortul şi avantajele acestui sistem de primire a banilor, uşor de gestionat, cu acces permanent la fonduri şi dobandă avantajoasă la disponibilităţile din cont”, a declarat Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Încasarea sumelor de bani de către pensionari şi/sau de către beneficiari de drepturi prevăzute de legi speciale, rezidenţi in Romania se face incepand cu data de 14 a fiecărei luni.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, lider in Italia şi cu o prezenţă internaţională semnificativă cu accent pe Europa Centrală şi de Est, precum şi Bazinul Mediteranean.

Cu depozite atrase de 1.000 miliarde euro, Grupul oferă servicii pentru persoanele fizice şi susţine dezvoltarea companiilor şi IMM-urilor din 34 de ţări din intreaga lume.

În ţara noastră Intesa Sanpaolo Bank deţine o reţea de peste 90 unităţi teritoriale şi se adresează atat clienţilor persoane fizice, cat şi companiilor şi IMM-urilor.