Inscrieri in programul de internship Butterfly Effect, editia 2015, organizat de PepsiCo Romania afaceri romania

etichete afaceri:
mutare  sox  caolin  sonyericsson  435  aparat  polistiren  partenere  gorea  conferintele  discriminare  1935  dorna  comunicatului  chinezi  sase  mobila  normalizarea  jiri  revitaliza  green  band  documentatia  baywa  redefineste  corexl  ceea  foloseasca  appcelerator  facilitatii 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Inscrieri in programul de internship Butterfly Effect, editia 2015, organizat de PepsiCo Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
PepsiCo Romania lansează cea de-a sasea editie a programului de internship „Butterfly Effect”. Acesta se desfăsoară sub forma unui concurs pe www.pepsicointernship.ro, unde studentii si masteranzii se pot inscrie pană la data de 29 aprilie. Pe baza aplicatiilor, 20 de studenti vor fi selectati pentru sesiunea de internship din acest an, desfăsurată in perioada mai - septembrie 2015.


În editiile anterioare ale programului „Butterfly Effect”, 100 de tineri au beneficiat de cursuri de formare in cadrul PepsiCo, iar 18 dintre acestia sunt in prezent angajati in companie, in diverse departamente.

În toate etapele internshipului, tinerii la inceput de drum isi vor dezvolta abilitătile de lucru si de luare a deciziilor, de interrelationare cu angajatii si proiectele in desfăsurare, isi vor completa cunostintele teoretice cu experienta profesională pe care o vor acumula in cadrul internshipului si vor avea ocazia să invete cum functionează o companie multinatională de talia PepsiCo.

„PepsiCo este unul dintre cei mai respectati si recunoscuti angajatori la nivel global, fiind premiat si in acest an de către Top Employers Institute pentru conditiile de lucru exceptionale pe care le oferă angajatilor si pentru programele pe care le desfăsoară in mod frecvent pentru dezvoltarea acestora. Astfel, in linie cu această traditie, la PepsiCo Romania investim continuu in dezvoltarea si sustinerea tinerelor talente care doresc să-si construiască o carieră de succes si care nu au foarte multe posibilităti de dezvoltare si de acumulare a experientei practice in timpul facultătii. ‹‹Butterfly Effect›› este un program cu atat mai frumos, cu cat acesta se poate finaliza cu un job in cadrul companiei noastre”, a declarat Anda Drilea, HR Director, Commercial & Franchise - Balkans, Greece, Cyprus & Israel.


Programul de internship „Butterfly Effect” este compus din trei faze ce isi propun să atragă (BIG), să dezvolte (BOOST), să filtreze si să recruteze (BORN) talente din randul studentilor.

Prima fază, BIG (Business Institute for future Graduates) va avea loc in perioada 18 - 29 mai la sediul din Bucuresti, pe teren si in fabricile companiei, fiind sustinută de o o echipă internă de pregătire care va efectua sesiuni functionale de training pentru studentii selectati.

A doua fază, BOOST (Building Opportunities by Ongoing Sustaining Talent) este un internship de vară plătit, ce va avea loc in perioada iunie - august. Acestă etapă va fi destinată unui număr de interni cu abilităti transfunctionale (cei alesi in urma primei faze, BIG), purtandu-i intr-o călătorie pe parcursul căreia vor intelege activitatea companiei si vor fi expusi la diverse provocări. Internii vor fi angajati cu contract pe perioadă determinată.

A treia fază, BORN (Building On Boarding for the Recruited Newcomers), se derulează incepand cu luna septembrie. Aceasta este etapa finală a programului, pe parcursul căreia cei mai bun interni recrutati continuă să se familiarizeze cu organizatia, urmand un Program Structurat On-Boarding, cu sansa de a deveni angajati permanenti.


„As vrea să vorbesc despre experienta PepsiCo comparand-o cu facultatea. Cu totii am fost acolo sau incă suntem. Stim cu totii că in facultate primim responsabilităti de care ne putem feri sau le putem amana pentru o anumită perioadă. Dacă citesti asta, inseamnă că iti doresti să iti cresti responsabilitătile, să nu le mai amani. Ele te vor dezvolta profesional si personal intr-un ritm alert. Asa functionează această companie - PepsiCo iti oferă oportunităti, trebuie doar să ti le asumi. Satisfactia ulterioară va fi considerabilă”, a declarat Tiberiu Badea, fost participant „Butterfly Effect”, actual DTS Sales Manager Beverages Assistant.


„Faza BOOST a fost grozavă pentru că am invătat multe lucruri despre mine, in special de cat de multe sunt capabilă; erau lucruri pe care credeam că nu pot să le fac, insă PepsiCo mi-a demonstrat contrariul prin proiecte minunate si oameni care si-au făcut mereu timp să imi explice procesele/businessul”, a spus Diana Dobre, fost participant „Butterfly Effect”, actual Assistant Brand Manager Colas PepsiCo Romania.


Pe 1 si 2 aprilie la Universitatea Politehnică din Bucuresti si la Academia de Studii Economice se vor organiza două evenimente in cadrul cărora studentii vor afla, de la profesionistii PepsiCo, mai multe informatii despre internship si companie.

Tinerii interesati să aplice pot accesa www.pepsicointernship.ro pentru a completa un scurt chestionar online si pentru a trimite CV-ul, alături de un eseu de maxim 1000 de cuvinte. Studentii selectati vor fi anuntati pe 12 mai 2015, prin intermediul site-ului.