Impact Developer & Contractor SA - crestere de 81% a profitului din exploatare afaceri romania

etichete afaceri:
distinsa  romar  promova  so`brien  accizele  lacuri  combin  stilurile  stresului  unlimited  ali  conducatorilor  conexiunilor  laptopurile  travelex  ozone  invit  bello  ulterior  cosmote  salvatorul  musculare  intrebarilor  12062009  oficiilor  cunoscuta  competentele  constan  dumitrescu  adaptarea 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Impact Developer & Contractor SA - crestere de 81% a profitului din exploatare

sursa: www.smartfinancial.ro
Impact Developer & Contractor (Impact S.A.) a incheiat primele noua luni ale anului 2008 cu un profit din exploatare de 21,4 mil lei, in crestere cu 81% fata de perioada similara a anului trecut. Veniturile totale aferente aceleiasi perioade au crescut cu 64%, de la 116,447 mii lei in septembrie 2007 la 189,905 mii lei in septembrie 2008, in mare parte datorita cresterii cu 77% a veniturilor din exploatare.

Cresterea profitului din exploatare se datoreaza in principal: cresterii cu 94% a volumelor constructiilor executate, de la 18,03 mil lei in 2007 la 34,98 mil lei in 2008;
cresterii cu 134% a dezvoltarilor cu infrastructura realizate de Impact (drumuri, retele de apa, gaze, canal, energie electrica, curent slab), de la 7,17 mil lei in 2007 la 16,79 mil lei in 2008.

"Rezultatele financiare aferente primelor noua luni ale anului arata o imbunatatire a tuturor indicatorilor financiari si demonstreaza puterea de crestere a Impact in conditii de piata nefavorabile. Gradul de indatorare a companiei1, un indicator important in contextul international actual, a scazut fata de 2007 cu 2.5 procente, de la 26% la 23.5%", a declarat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

In primele noua luni ale anului, Impact SA a incheiat contracte de vanzare in valoare de 76,75 mil lei. Marja profitului din exploatare a crescut de la inceputul anului cu 25% de la 14.3% la 17.63%.

"Prioritatile managementului in perioada urmatoare se vor indrepta catre catre finalizarea lucrarilor in curs de desfasurare si lansarea de instrumente financiare convenabile pentru clienti. in acest sens, urmarim livrarea pana la sfarsitul anului 2008 a peste 300 de unitati in cadrul proiectului Greenfield I, dezvoltat in zona de nord a Bucurestiului", a declarat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Impact Developer&Contractor SA isi desfasoara activitatea in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare complexe. incepand din anul 1996, compania Impact este cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti si este una dintre cele mai active societati din Romania in domeniul imobiliar. Pe parcursul celor 17 ani de existenta, compania Impact a inregistrat numeroase succese: 16 ansambluri rezidentiale, peste 1700 de case construite la standarde de calitate occidentala, peste 100 de distinctii obtinute.

In prezent, Impact dezvolta proiecte in: Bucuresti (proiectul Greenfield I cu ansamblurile Topaz, Onix, Blue si Quartz); Constanta: (proiectul Boreal 2); Ploiesti: (proiectul Roua 2); Oradea (proiectul Lotus).

Ca raspuns la nevoile actuale ale clientilor, Impact SA a lansat recent doua solutii rezidentiale cu avantaje financiare care se adreseaza atat clientilor care au banii necesari pentru achizitionarea unei case, cat si celor care nu dispun de banii necesari.

Astfel, produsul CETIF (Ceiling Float Price Ramburs Apartament), a fost creat pentru persoanelor care dispun in prezent de resursele finaciare necesare achizitionarii unei locuinte, dar care se afla in expectiva, temandu-se de o eventuala scadere a preturilor pe piata imobiliara, in timp ce al doilea produs, intitulat Callbuy (Timeframe Discounted Buy Option Rent Apartment), se adreseaza clientilor care nu dispun in prezent de resursele financiare necesare sau celor care mai trebuie sa astepte aprobarea unui credit, oferindu-le posibilitatea de a se muta in noua locuinta cu plata ulterior, in momentul in care vor indeplini conditiile de creditare