IMM-urile constantene si tulcene au participat la conferintele BTL Design afaceri romania

etichete afaceri:
sure  biocomponenti  memoriei  adoptare  trofeul  affligem  belgrad  viorelelor  patrunda  mult  endoscopie  valabil  pasarela  utilitare  pluridisciplinaritatii  statutului  dejun  mbps  73  reune  dsg  culisele  offices  elevii  auditand  modele  participanţilor  fiabilitatea  instalatia  comuna 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

IMM-urile constantene si tulcene au participat la conferintele BTL Design

sursa: www.smartfinancial.ro
Pe 3 aprilie 2008 la Constanta, conferinta "Solutii pentru Dezvoltarea IMM-urilor", s-a desfasurat in sala de conferinte a hotelului Malibu din Mamaia, in fata a aproape 200 de intreprinzatori din judet. Alaturi de Ovidiu Silaghi, Ministrul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, cuvantul de bun venit a fost rostit de Danut Culetu, prefect al judetului Constanta, si de Mihai Daraban, presedinte al Camerei de Comert, industrie, agricultura si navigatie.

Vodafone a fost partener principal al conferintei de la Constanta. In aceasta calitate, Anisoara Mardare, Regional Account Manager, a prezentat oamenilor de afaceri din sala, internetul mobil si HSUPA de la Vodafone.

Partenerii conferintei de la Constanta au fost BRD, BCR, Eximbank, CEC, FNGCIMM, Progesa & Partners, Flash Image Media, www.SMARTfinancial.ro, BTL MediaCom si BTL Promotion. IMM-urile reprezinta 70% din PIB-ul Romaniei, deci acest segment foarte important si dinamic al economiei romanesti este o forta, iar companiile concep solutii si oferte speciale pentru acest segment. O prezentare foarte interesanta despre cum iti poti dezvolta compania prin promovarea pe internet a avut-o Razvan Iancu, Project Manager la Smartpress.

"S-au purtat discutii active cu ministrul, pe marginea proaspatului lansat ghid al solicitantului pentru fondul de crestere al competitivitatii. O delegatie importanta din Ministerul IMM-urilor a prezentat "Programe guvernamentale de promovare a exportului". Exportul este o cale care nu trebuie neglijata in momentul in care o companie isi face planuri de viitor. Programele de sprijinirea exporturilor pot oferi o cale de dezvoltare a oricarei afaceri", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTFinancial.ro.

A doua zi, 4 aprilie, la Tulcea, reprezentanti ai IMM-urilor tulcene s-au intalnit cu ministrul Ovidiu Silaghi, al IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale. In plenara intai, Eximbank a explicat cum vine in sprijinul IMM-urilor exportatoare, FNGCIMM a prezentat produsele destinate acestui segment. BRD a pledat pentru adoptarea solutiilor potrivite de catre fiecare IMM, BCR a aratat cat de receptiv este cel mai nou birou al bancii, EU Office BCR. CEC-ul, o banca de traditie, si cu trecut important, a prezentat oamenilor de afaceri care sunt beneficiile de a lucra impreuna. Partenerii conferintei de la Tulcea au fost BRD, BCR, Eximbank, FNGCIMM, Progesa & Partners, Flash Image Media, BTL MediaCom si BTL Promotion.

"Oamenii de afaceri sunt ocupati, dar au nevoie de informatie. Ei duc lipsa de timp, dar au nevoie sa cunoasca fel de solutii le sunt dedicate de catre banci sau companii de comunicatii, ce programe pot accesa, in ce fel sunt sprijiniti de catre minister. Iar platfoma de comunicare constituita de conferintele locale este cea mai buna solutie pentru informarea IMM-urilor din tara", a declarat Radu Ion, manager al BTL Design.

Din 2003, BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre mari organizatori de evenimente de afaceri din tara. Are, de asemenea, o oferta variata de servicii: publicitate "below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila - administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole). Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©