Idei pentru cadourile de Craciun de la QuickMobile afaceri romania

etichete afaceri:
luxului  sexului  cirese  intari  prepay  ritual  bucata\  copilariei  electronic  ka  recrutat  promotie  gestionata  750  sportul  ioan  porneasca  exploatata  312  relocare  depasit  increzator  investitiilor  conditiilor  weissbier  educard  click  libr  carpatair  ultraportabil 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Idei pentru cadourile de Craciun de la QuickMobile

sursa: www.smartfinancial.ro
Pentru cadouri de Crăciun ce aduc bucurie celor dragi, QuickMobile oferă cele mai dorite accesorii și gadgeturi de ultimă generație la prețuri ce se incadrează in bugetul lui Moș Crăciun.

"Oferă-i un accesoriu feminin care face o declarație de stil și alege o husă din gama Musette, cu un design elegant și sofisticat, ce va completa orice look. Confecționate din piele dură, de inaltă calitate și compatibile cu o varietate de dispozitive mobile, de la tablete la smartphone-uri sau iPod-uri, husele Musette oferă protecția ideală impotriva loviturilor și zgarieturilor (prețuri intre 74,9 lei/buc. și 199,9 lei/buc.)", spun reprezentantii QuickMobile.

O altă idee inspirată de cadou pentru doamne este Sfera Parabolică de sunet (79,9 lei/buc.), un amplificator acustic inteligent conceput, care transformă telefonul sau MP3 playerul intr-un mini sistem de sunet pe orice birou. Acest gadget este compatibil cu orice telefon sau tabletă și, printr-un slot dedicat cablului dispozitivului media, oferă posibilitatea incărcării bateriei acestuia.

Brățara Jawbone UP (699,9 lei/buc.) va fi un cadou apreciat de cele care doresc să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Această brățară, disponibilă in mai multe culori și mărimi, monitorizează fiecare activitate a utilizatoarei, inclusiv somnul, exercițiile fizice sau chiar mesele zilnice. Astfel, ea va putea afla mai multe despre metabolismul ei, iși va putea monitoriza progresele și seta obiective, cum ar fi să consume mai multe lichide sau să facă mai multă mișcare. Toate aceste informații sunt disponibile prin conectarea brățării prin Bluetooth la smartphone-ul pe care s-a instalat in prealabil aplicația UP a producătorului.

Un cadou original poate fi perechea de mănuși Bluetooth din piele (399 de lei/perechea) sau din material textil (199 de lei/perechea). Acestea au un difuzor in zona degetului mare și un microfon in zona degetului mic și permit, de asemenea, și acționarea touchscreenului telefonului. Disponibilă in oferta QuickMobile este și căciula HiHead (129,9 lei/buc.), care include difuzoare de calitate, detașabile care permit celui care o poarta să asculte muzica preferată oricand și oriunde. Căciula are și o funcție de hands-free, astfel incat nu va mai risca niciodată să răcească din cauza unei conversații cu prietenii.

Aventurierii se vor bucura cu siguranță de o baterie de urgență Cellularline USB Pocket Charger Ultra (189,9 lei/buc.), de 6.000 mAh, ce face posibilă incărcarea telefoanelor mobile de pană la șapte ori, oricare ar fi situația sau locul in care o reincărcare este necesară. Tot acestora li se adresează și setul GoPro Hero3+ Sport Full HD Silver Edition (1.279,9 lei/set) ce include camera și accesoriile care il vor ajuta să imortalizeze fiecare moment al unei experiențe pline de adrenalină.

Cei mici vor fi incantați să primească o tabletă Samsung Kids (1.299,9 lei/buc.), creată special pentru ei. Interfața sa simplă și gama diversificată de aplicații oferă copiilor o experiență distractivă de invățare. Cu un design vesel și o husă protectoare rezistentă, tableta este prevăzută și cu o funcție de control parental, astfel incat vei ști mereu ce informații, jocuri sau aplicații sunt folosite. De asemenea, boxa HiFi in formă de ursuleț Koala (129,9 lei/buc.) va fi un cadou indrăgit. Ursulețul hi-Koali va imbrățișa strans orice dispozitiv dotat cu un jack de 3,5 mm și va reda fișierele audio prin boxele incorporate in lăbuțele sale din spate.

Husa Tab Zoo Beanbag (99,9 lei/buc.) pentru tablete, dedicată copiilor, este darul perfect pentru micii curioși care folosesc tablete, dar și o metodă prin care părinții se pot asigura că acestea sunt protejate de șocuri și zgarieturi. Inteligent concepută, aceasta este prevăzută cu o folie de protecție a ecranului, avand un design care invită la joacă.

Cu idei speciale, practice, la curent cu ultimele inovații, QuickMobile vine in intampinarea dorințelor de Crăciun ale tuturor celor dragi.