HTC One si Samsung GALAXY S4, compatibile 4G, devin disponibile pentru precomanda la Orange afaceri romania

etichete afaceri:
romaneasc  space  conceptului  fundeal  avicola  platim  komplett  verificate  fukui  meu  malaele  semnul  recicleta  blake  conceptele  autoshow  certificat  ugir  mgi  patura  tulbura  heritage  readuce  gazduiasca  votata  dubleaz  muncim  maturitatea  script  fermecata 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

HTC One si Samsung GALAXY S4, compatibile 4G, devin disponibile pentru precomanda la Orange

sursa: www.smartfinancial.ro
Începand din 8 aprilie 2013, Orange aduce cele mai noi smartphone-uri star compatibile 4G, HTC One şi Samsung GALAXY S4, pentru precomandă in magazinul online. Clienţii care aleg să le achiziţioneze online in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externă, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele să fie prezente şi in magazinele Orange din ţară.

HTC One poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 269 euro (TVA inclus) impreună cu abonamentul Panteră 39. Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,7 GHz şi are o memorie internă de 32 GB. Cu o carcasă elegantă din aluminiu ce integrează două difuzoare stereo frontale şi amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezoluţie Full HD şi o cameră UltraPixel ce captează cu 300% mai multă lumină, HTC One oferă o experienţă superioară de utilizare celor care vor să işi revadă amintirile din vacanţe.

Tot din 8 aprilie, Samsung GALAXY S4 este disponibil pentru precomandă in magazinul online Orange şi poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 39. Telefonul are la bază un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm® Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principală de 13 MP şi cea frontală de 2 MP pot fi folosite in acelaşi timp pentru crearea unui film video.

Cele două telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice şi NFC, permit acces Wi-Fi şi orientare prin GPS. Dacă le achizitioneaza impreună cu abonamentele Panteră 39 şi Panteră 49, clienţii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire.

Pentru transferarea conţinutului existent in noul smartphone, instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului, clienţii pot apela online, in Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert. De asemenea, Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon in primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.