Hortensia Nastase devine Vicepresedinte al grupului Lowe, iar Golin va fi condusa de Monica Botez afaceri romania

etichete afaceri:
prezente  meri  turnu  chineze  cilindrice  anghel  to  trasport  empiric  scriitorului  tdi  kitchen  controlat  psihologi  muller  bere  lifestyle  trust  preselectie  scrisorilor  lucrarile  rebate  stere  conformare  zvi  martie  capgemini  disputat  parmalat  antemiuc 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Hortensia Nastase devine Vicepresedinte al grupului Lowe, iar Golin va fi condusa de Monica Botez

sursa: www.smartfinancial.ro
Începand cu luna ianuarie 2015, Hortensia Năstase devine Vicepreședinte al grupului Lowe și va coordona agențiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creație), Golin (PR) și Vibe (BTL). Astfel, structura de management a grupului este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreședinte Media & Digital Services și Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services.

Năstase a fost Managing Partner Golin in perioada 2008-2014, timp in care agenția a devenit un jucător de top in piața de relații publice din Romania. Anul trecut, Golin a marcat o premieră pe piață, fiind singura agenție din Romania plasată pe primul loc in cele două clasamente ale industriei: Agenția Anului in cadrul Romanian PR Award, cel mai important festival local de specialitate (titlu caștigat de asemenea și in anul 2010) și agenția #1 in Romania la BizPR Awards 2014, competiția care analizează și recunoaște performanța agențiilor de PR și imaginea pe care acestea o au in randul clienţilor.

Cu peste 15 ani experiență in comunicare, Năstase este primul specialist de PR din industria locală care a fost ales in Consiliul Director IAA și singurul consultant de PR invitat să fie lector in programul MBA al CityU in Romania.

„În Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipă valoroasă profesional și uman, a inițiat parteneriate puternice și de lungă durată cu clienții și a pus Romania pe harta unei rețele internaționale valoroase. Numirea ei in poziția de Vicepreședinte al grupului nostru pentru agențiile creative reprezintă o recunoaștere a rezultatelor ei și a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienții vor beneficia de experiența și energia ei”, a declarat Veronica Savanciuc, Președinte & CEO al grupului Lowe.

„În doar două generații, publicitatea a evoluat de la anunțuri prin care iți vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată și versatilă de schimbare a percepțiilor și comportamentelor. Generația noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar și cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluție și un imens potențial in agențiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa și potența. Voi avea alături cei mai buni și pasionați oameni și cei mai perfecționiști clienți, deci mă aștept la o călătorie galvanică”, declară Năstase.

Atribuțiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin Romania sunt preluate de Monica Botez, care incepand cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenției.

Botez s-a alăturat echipei Golin in anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division in 2011 și Partener in 2012. Cu peste 10 ani de experiență in PR, Botez este mintea strategică din spatele unor clienți de renume din portofoliul Golin, precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay's, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery). Botez este recunoscută pentru profesionalismul, perfecționismul și pasiunea cu care iși inspiră echipa și iși consiliază clienții.

„Succesul echipei Golin din ultimii ani poartă din plin amprenta Monicăi Botez, un om admirat de echipă, iubit de clienți și respectat de piață. Sunt foarte increzătoare că Monica va continua să scrie povestea Golin Romania cu pasiune, profunzime și umor și sunt norocoasă că imi este partener de cursă lungă”, spune Năstase.

Avand 22 de ani de experiență pe piața locală, Lowe Romania este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente pe piața locală, oferind servicii in intregul spectru al comunicărilor de marketing. Grupul este compus in momentul de față din 7 agenții: BPN (media), Golin (relații publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare in domeniul medical și farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creație și producție publicitară) și SENIORHYPER (creație și productie publicitară digitală). Companiile din grupul Lowe Romania au semnat de-a lungul timpului sute de campanii și au oferit servicii de comunicare pentru o multitudine de companii, locale și internaționale.