Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci afaceri romania

etichete afaceri:
elastice  rocas  variata  stuttgard  lor  validat  napolact  recomanda  charter  test  socante  schmitt  vedetelor  cerute  digiplex  frantei  craciunitele  karaoke  citadis  teritoriala  turner  sulfat  nicola  fernando  disputa  pentu  supermulti  locatii  lemonsoda  folie 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci

sursa: www.smartfinancial.ro
Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al lotului de sportivi care reprezintă Romania la Jocurile Olimpice de iarnă 2014, organizate la Soci. Compania asigură intreaga delegatie a Romaniei, formată din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici.

Este pentru a treia oară cand Groupama asigură sportivii romani la o competitie olimpică. Startul a fost dat in 2012, cand Groupama a asigurat lotul olimpic al Romaniei ce a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra. Groupama a continuat să sustină performantele sportivilor si in 2013 fiind asigurătorul oficial al Festivalului Olimpic si Sportiv European, organizat pentru prima dată in Romania, in februarie 2013. Groupama Asigurări este din 2012 asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) iar valorile noastre comune, precum si convingerea că adevăratele parteneriate sunt cele longevive, au fost motivele principale care au dus la prelungirea parteneriatului nostru, la jumătatea anului trecut.

„Groupama Asigurări promovează atat in Romania, cat si la nivel de grup o politică activă de prevenire a riscurilor, iar sportul, alături de valorile care conduc către performantă, joacă un rol important in această directie. Parteneriatul Groupama Asigurări - COSR este pentru noi un angajament pe termen lung pe care ne propunem să-l dezvoltăm continuand să le oferim sportivilor romani siguranta de care au nevoie. Asigurăm ceea ce contează in viata clientilor nostri si ceea ce contează pentru elita sportului romanesc”, a declarat François Coste, director general Groupama Asigurări.

„Nu intamplător Comitetul Olimpic si Sportiv Roman continuă colaborarea cu Groupama, o societate serioasă care promovează si apără aceleasi seturi de valori, bazate pe fair-play, fidelitate, solidaritate si responsabilitate. Pentru un performer sănătatea este esentială in drumul spre succes, iar din acest punct de vedere, parteneriatul cu Groupama asigură linistea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci”, a declarat Octavian Morariu, Presedinte COSR.

La Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, Romania va fi reprezentată in 8 discipline: patinaj artistic, bob, sanie, skeleton, sărituri cu schiurile, schi fond, schi alpin si biatlon. Sportivii romani vor debuta la Soci sambătă, 8 februarie, in cadrul competitiei de schi fond.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global. Groupama sustine cresterea dinamică a operatiunilor sale internationale prin investitii in distributie si prin consolidarea expertizei sale. De la data infiintării sale, la finele secolului XIX, in vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat intr-un jucător de top pe piata din Franta, extinzandu-si in acelasi timp operatiunile internationale in 11 tări.