GolinHarris sustine cursuri in cadrul MBA-ului oferit de CityU of Seattle, pentru al treilea an consecutiv afaceri romania

etichete afaceri:
acribia  tonerelor  documentum  ciao  agriculturi  motorului  admit  urmareste  alocarea  capitalul  conduci  folderul  neurochirurgie  scrisorilor  derul  elp  acis  remo  neplacuta  ireala  plecat  noului  basarabiei  hybrid  gestiunea  despaduriri  inmedio  fgcr  inlocuit  comportamental 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

GolinHarris sustine cursuri in cadrul MBA-ului oferit de CityU of Seattle, pentru al treilea an consecutiv

sursa: www.smartfinancial.ro
GolinHarris Bucuresti continuă parteneriatul cu CityUniversity of Seattle (CityU), prin intermediul Globaltraining Romania. Pentru al treilea an consecutiv, Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris, este Lector al cursului de Public Relations and Media Management.

“Suntem fericiti că Hortensia a acceptat invitatia noastră si in acest an, cursurile sustinute de ea reprezentand unul dintre punctele de atractie ale MBA-ului oferit de CityU. De la an la an, din ce in ce mai multi studenti ai MBA-ului nostru au ales să urmeze acest modul. Ne bucurăm că le putem oferi studentilor romani, profesionisti in domeniile lor, ocazia de a invăta lucruri relevante si de a se inspira direct de la profesionisti recunoscuti in domeniul lor de activitate. Îi multumim Hortensiei pentru că a acceptat din nou această invitatie”, spune Adela sova, Head of Globaltraining Romania, MBA Program Coordinator.

Programul MBA CityU se desfăsoară pe parcursul a 18 luni si este format din 16 cursuri, printre care Strategic Financial Management, Project Management and Prioritization, Law for Global Business, Applied Marketing si Public Relations & Media Management. În cadrul modulului de Public Relations and Media Management, studentii parcurg etapele de dezvoltare a industriei de relatii publice la nivel global si mai ales experimentează in modul cel mai concret instrumentele care transformă o strategie de PR intr-o retetă de succes pentru un business.

“M-am bucurat să constat că, indiferent dacă vin din pharma, oil & gas, constructii sau financiar, studentii MBA-ului au manifestat un interes extrem de mare fată de mecanismele din spatele comunicării si diversitatea elementelor care fac din PR o stiintă pe cat de contestată, pe-atat de iubită. Am privit cu responsabilitate rolul de a sta zilnic in fata unor profesionisti atat de bine pregătiti in industriile lor si a fost o imensă provocare si in acelasi timp o desfătare să ne descoperim si să ne incităm reciproc”, spune Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti.

Acesta nu este singurul program educational pe care GolinHarris il desfăsoară pentru dezvoltarea si educarea industriei romanesti de comunicare. În primăvara acestui an, agentia a anuntat semnarea unui parteneriat in premieră cu Institutul Bancar Roman, in cadrul căruia specialistii agentiei vor sustine cursuri de comunicare pentru institutiile financiare, devenind prima agentie de PR care dedică resurse de asemenea anvergură in scopuri educationale.

CityUniversity of Seattle este prezent in Romania din 1999, programul de MBA fiind nominalizat intr-o anchetă Ziarul Financiar drept unul dintre cele mai valoroase programe educationale disponibile pe piata romanească. Durata: 18 luni, Specializări: Marketing si Finante, Corp profesoral: USA si Romania, academic si professional, Cursuri: mixte - in clasa si on-line.

Administrarea programului in Romania este asigurată de către Globaltraining, care, pe langă acest program, sustine dezvoltarea profesională continuă si prin cursuri de pregătire pentru obtinerea unor certificări profesionale internationale de prestigiu, precum CIPR (The Chartered Institute of Public Relations) prin PR Diploma si Internal Communication Diploma, sau, in domeniul financiar, ACCA, ADIT, CFA, CIA.

GolinHarris Bucuresti este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine in total 40 de birouri in America, EMEA si APAC.

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.