GolinHarris a devenit agentia de PR a companiei VEKA Romania afaceri romania

etichete afaceri:
brand  huilei  redeventa  vitrina  metafor  avizelor  parks  participanţilor  constan  securizarea  administrabil  indrepte  cablurile  eurasia  încotrocriza  avion  olimpic  165  competentele  tariq  romanie  colteanu  atrase  prague  instalata  daruirea  salon  cadolines  imprimarii  risipa 

CityMaps
ABC Domenii
SiteMap

GolinHarris a devenit agentia de PR a companiei VEKA Romania

sursa: www.smartfinancial.ro
Incepand cu luna mai 2012, GolinHarris Bucuresti este agentia de PR a VEKA Romania, subsidiara locală a producătorului german, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane. Agentia a castigat contul in urma unei licitatii la care au participat trei companii specializate si va coordona operatiunile de comunicare ale VEKA in sistem integrat, asigurand intreg spectrul de servicii de PR pe segmentele de business to business si business to consumer.

„VEKA inseamnă solutii tehnice inovative de calitate germană. Ne adresăm unor categorii multiple de public si ne dorim să comunicăm cat mai bine atat către partenerii nostrii directi, producătorii de tamplărie termoizolantă, cat si către clientii lor, beneficiarii solutiilor VEKA, exclusiv clasa A. Am găsit la GolinHarris o echipă strategică, eficientă, care ne-a inteles bine business-ul si targetul si in acelasi timp ne-a oferit o perspectivă foarte proaspătă asupra comunicării”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager, VEKA Romania.

În calitate de consultant strategic, GolinHarris va construi si va implementa o strategie de comunicare integrată pe canalele de media owned, shared si earned, cu accent pe comunicarea digitală.

„ VEKA are un model de business puternic si o viziune orientată către consumator, asumandu-si inclusiv partea de informare a publicului. Strategia noastră va porni din acest nucleu si se va replia diferentiat pe target, iar canalele social media vor juca un rol esential”, spune Monica Botez, Head of Corporate Division GolinHarris Bucuresti.
Echipa GolinHarris care gestionează contul VEKA este formată din: Monica Botez, Head of Corporate Division, Irina Roncea, Senior Manager, Ana Maria Nitoi, Media Associate, Anca Marcu, Media Associate si Valeriu Ispir, Digital Manager.

Fondată in anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane, numărand astăzi mai mult de 3.500 de angajati si inregistrand vanzări de peste 700 de milioane de Euro in intreaga lume. Prezent pe toate continentele, grupul VEKA operează 26 de fabrici si 16 centre logistice.

VEKA ROMÂNIA SRL, infiintată in anul 2000, este detinută in totalitate de către VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati in prezent, deruland afaceri cu peste 180 de parteneri intreaga tară. Sistemele de usi si ferestre VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate (conform normelor UE), oferă clientilor profile individualizate din categoria premium, disponibile in aproape 50 de nuante, precum si profile cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme oferă solutia ideală, atat din punctul de vedere al izolării termice, al functionalitătii, stabilitătii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurător. Fie că este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfectă.

Înfiintată in 2006 sub numele Lowe PR, GolinHarris Bucuresti este afiliată din 2011 la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine in total 38 de birouri in America, Asia Pacific, Europa si Orientul Mijlociu.

În acest an, GolinHarris Bucuresti a anuntat o schimbare majoră a modelului său de business, prin crearea unei structuri noi de agentie, bazată pe modele si instrumente proprii, inovatoare, care răspund mult mai eficient nevoilor tot mai specifice ale clientilor. Modelul g4 a fost creat la nivel global anul trecut si implementat deja in birourile din SUA, Marea Britanie, Suedia si acum in Romania. g4 se bazează pe aptitudini si performantă si este construit in jurul a 4 comunităti de specialisti: strategi, creatori, conectori si catalisti.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include companii de renume precum: CBRE, Century 21, Colgate-Palmolive (Romania), Crucea Rosie Romană, Electrolux, Ferrero, Franklin Templeton Investments, Gaya Health Services, Johnson&Johnson, Kludi, L'Oreal Romania, Mercedes-Benz Romania, Orange Romania, Praktiker, RBS - Royal Bank of Scotland, Readers Cafe, Schneider-Electric Romania, SofMedica, Transavia, Unilever (Algida, Knorr), UNICEF, URBB - United Romanian Brewieres Bereprod, VEKA.

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, Brand Connection, HyperActive, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum PR Award Romania, European Excellence Awards, Sabre Awards si IPRA Awards.